«Έτσι κυλά η ασπρόμαυρη ζωή στην καραντίνα»

Από inpaok.com: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω Live Stream ανέκρινε τους Δημήτρη Γιαννούλη, Δημήτρη Πέλκα και Λάζαρο Λάμπρου.
Πηγή: inpaok.com
«Έτσι κυλά η ασπρόμαυρη ζωή στην καραντίνα»

Οι τρεις παίκτες του Δικεφάλου μίλησαν για το πως περνούν εν μέσω καραντίνας και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα, ενώ μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους με τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Για το πώς περνούν:

Γιαννούλης: «Δεν είναι το πιο εύκολο, είμαστε στο σπίτι, προπονούμαστε και όλα θα πάνε καλά».

Πέλκας: «Μιλάμε καθημερινά με τα παιδιά, playstation, netflix».

Λάμπρου: «Κοιμόμαστε λίγο παραπάνω, πάμε κάνουμε την προπόνησή μας και γυρνάμε βλέπουμε λίγο netflix και έτσι περνάει η ώρα μας»

Πώς περιμένετε να αλλάξει το ποδόσφαιρο:

Λάμπρου: «Σίγουρα θα είναι ένα νέο ξεκίνημα, μετά από τόσο καιρό. Ο πρώτος αγώνας θα είναι σε χαμηλούς ρυθμούς, αλλά εαν συνεχιστούν τα Play Off θα είναι το πιο ενδιαφέρον».

Πέλκας: «Δεν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% και δεν ξέρω αν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% μέχρι να τελειώσουν τα Πλέι Οφ, θα έχουμε ανά τρεις ημέρες αγώνα και θα είναι δύσκολο. Τώρα θα είναι μικρό το χρονικό περιθώριο να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τόσα ματς που θα είναι ντέρμπι».

Γιαννούλης: «Περισσότερο θα επηρεαστεί η επόμενη σεζόν, που θα είναι πιο δύσκολη. Θα είναι πολύ δύσκολος ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν. Θα ήταν κρίμα να χαλάσει και η επόμενη χρονιά. Θέλουμε όλοι να συνεχιστεί η χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία μας».

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που κάνατε;

Λάμπρου: «Πίστευα ότι δεν θα κρατήσει για πολύ. Πίστευα ότι θα γίνει για 1-2 εβδομάδες, αλλά είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Σίγουρα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά ακόμη πιο δύσκολο είναι για όσους δεν ζουν άνετα, αλλά πάνω απ’όλα είναι η υγεία όλων μας».

Γιαννούλης: «Ακόμη και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν πίστεψα και εγώ ότι θα είναι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσαρμοζόμαστε και προσπαθούμε να το συνηθίσουμε. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Πέλκας: «Έχουμε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας. Προσπαθούμε να κάνουμε χαβαλέ και να υπάρξει αυτή η χημεία που έχουμε, αυτή είναι η συνομιλία που έχουμε με τους συμπαίκτες μας. Κάπως έτσι περνάει η ώρα μας».

Πέλκας: «Σίγουρα η αντίδραση που έβγαλε το κράτος σε όλο αυτό. Υπάρχει μια αισιοδοξία στην δική μας χώρα. Το έχουμε πάρει πιο σοβαρά και ελπίζω να φύγουμε γρήγορα από όλο αυτό και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας γιατί ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και μας ήρθε απότομα».

Λάμπρου: «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω κάποια άποψη στο κομμάτι της οικονομίας. Σίγουρα θα επηρεαστούν όλοι».

Γιαννούλης: «Τώρα που είμαι κλεισμένος, έχω εκτιμήσει τις μικρές στιγμές που είχαμε με τους συμπαίκτες μου. Βγαίνοντας από την καραντίνα, θα κάνω πράγματα που θα γεμίζω την ημέρα μου και θα με κάνουν χαρούμενο»,

Πέλκας: «Τώρα που καθόμαστε σπίτι, σίγουρα πολλοί θα το εκτιμήσουν αυτό και θα υπάρξει μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και θα το εκτιμήσουμε αυτό».

Πέλκας: «Φέτος ο Γιαννούλης και έχει ωραίες επιλογές στα τραγούδια. Πέρσι έβαζα εγώ μουσική και προσπαθούσα να ικανοποιήσω και τους ξένους παίκτες.Νούμερα ένα DJ της ομάδας όμως είναι ο Λημνιός».

Γιαννούλης: «Όλοι ξέρουμε τις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε την κατάσταση, να προστατευτούμε και να βγούμε αλώβητοι και δυνατότεροι. Πρέπει να πειθαρχίσουμε σε όλα τα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση».

Πέλκας: «Να έχουμε υγεία και να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει σε Ιταλία και Ισπανία. Πρέπει να βγούμε σοφότεροι από όλο αυτό. Ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε όταν τελειώσει όλο αυτό».

Λάμπρου: «Να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους γύρο μας. Το θετικό είναι ότι είμαστε κοντά με την οικογένειά μας και απολαμβάνουμε τις οικογενειακές στιγμές. Προχωράμε με υπομονή μέχρι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη...