«Να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσα σε ΠΣΑΚ, ΕΣΑΚΕ και κάθε πλευρά»

Από paok24.com: Ο Ζήσης Σαρικόπουλος φιλοξενήθηκε στον «libero fm» και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ενώ έκανε και μια μίνι ανασκόπηση της φετινής σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Πηγή: paok24.com
«Να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσα σε ΠΣΑΚ, ΕΣΑΚΕ και κάθε πλευρά»

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Δεν είναι εύκολο για κανέναν, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, δυστυχώς. Εχουμε προσαρμόσει την καθημερινότητά μας. Μένω σπίτι και ακολουθώ το πρόγραμμα που μου έχει δώσει ο γυμναστής. Σίγουρα δεν μπορείς να κρατηθείς στο επίπεδο που θέλεις, αλλά το μπάσκετ όπως πολλά κομμάτια, περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Με «χαλάει» που ο καθένας βγαίνει, λέει ο,τι θέλει. Επικρατεί μια καταστροφολογία. Πρέπει να φιλτράρουμε τι διαβάζουμε, και τι ακούμε. Ειδικά με τα social media, διαδίδονται τα πάντα πολύ εύκολα, αφιλτράριστα. Είναι θέμα και του τι αφήνεις να σε επηρεάσει. Για παράδειγμα, εγώ βλέπω ελάχιστα πράγματα στη τηλεόραση διότι στο τέλος, μπαίνεις και εσύ σε αυτή τη καταστροφολογία».

Για την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος: «Αν μας πούνε να ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα, δε θα είναι σε θέση να το κάνει. Θα χρειαστούμε μίνιμουν τρεις εβδομάδες για να νιώσουμε αθλητές. Για μένα, ακόμα και οι ασκήσεις στο στρώμα, μέσα στο σπίτι, είναι μια διέξοδος. Πρέπει να προσέξουμε τη διατροφή μας διότι δεν κάνουμε τις ίδιες καύσεις. Εχουμε αλλάξει σχεδόν τα πάντα και πρέπει να σκεφτούμε, και ως παίκτες, το «μετά».

Για τις συζητήσεις που γίνονται: «Ο ΠΣΑΚ μας εκπροσωπεί. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό αλλά και το θέμα της οικονομικής διασφάλισης. Δεν θέλουμε να μείνουμε ξεκρέμαστοι. Να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσα σε ΠΣΑΚ, ΕΣΑΚΕ και κάθε πλευρά. Καταλαβαίνω πως δεν μπορεί ο παίκτης να ζητήσει το 100% διότι και η ομάδα δεν πήρε το 100%. Πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε. Το να συνεχιστεί το πρωτάθλημα φαντάζει δύσκολο. Το θέλουμε αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Για τη φετινή χρονιά: «Ήταν δύσκολη σεζόν. Δυστυχώς, η Ευρώπη μας αποπροσανατόλισε και ως προς τη σημαντικότητα που έχουν κάποια ματς. Κάναμε σημαντικές νίκες στην Ευρώπη αλλά αυτό μας έλειψε στην Ελλάδα, Χάσαμε πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Θεωρητικά μπορούμε να πούμε πολλά. Υπήρχαν ματς που πήγαμε καλά για 30-35 λεπτά και το χαλάσαμε στο τέλος. Ξαναλέω πως τίποτα από αυτά δεν είναι δικαιολογίες, απλά μετράμε το τι έγινε και φτάσαμε εδώ»

Διαβάστε ακόμη...