Αναστέλλεται ο έλεγχος της UEFA για το FFP – Πως επηρεάζετε ο ΠΑΟΚ

Από sfina.gr : Την απόφαση να ανασταλούν όλοι οι έλεγχοι για το FFP της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ανακοίνωσε η UEFA μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.
Πηγή: sfina.gr
Αναστέλλεται ο έλεγχος της UEFA για το FFP – Πως επηρεάζετε ο ΠΑΟΚ

Ανάμεσα στους συλλόγους που επηρεάζονται άμεσα από τις αλλαγές που ανακοίνωσε η UEFA είναι και ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει έτσι περισσότερο χρόνο στη διάθεση του.

Αναλυτικά τα μέτρα τη διαδικασία αδειοδότησης συλλόγων και στο Financial Fair Play

Η Εκτελεστική Επιτροπή επανέλαβε την πλήρη δέσμευση της σε ότι αφορά την διαδικασία αδειοδότησης συλλόγων και αυτή του Financial Fair Play και συμφώνησε ότι οι παρούσες ιδιάζουσες συνθήκες απαιτούν μερικές σημαντικές παρεμβάσεις για να διευκολύνουν το έργο των ομοσπονδιών – μελών και των συλλόγων.

Υποστηρίζει την πρόταση να δοθεί περισσότερος χρόνος στις ομοσπονδίες να ολοκληρώσουν την διαδικασία αδειοδότησης των συλλόγων, μέχρι να επαναπροσδιοριστεί η διαδικασία αποδοχής τους για τις συλλογικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ της επόμενης σεζόν.

Ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης αβεβαιότητας που προκαλείται από τα τρέχοντας έκτακτα γεγονότα, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε επίσης να αναστείλει τις διατάξεις αδειοδότησης των συλλόγων που σχετίζονται με την προετοιμασία και την αξιολόγηση των μελλοντικών χρηματοοικονομικών πληροφοριών τους. Αυτή η απόφαση ισχύει αποκλειστικά για την συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ την σεζόν 2020-21.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...