«Θέλω να γυρίσω να δω πώς θα αντιδράσει το γόνατο»

Από paok24.com:Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φιλοξενήθηκε σε μία live μετάδοση του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram και μίλησε για τη νέα κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στην καθημερινότητα όλων.
Πηγή: paok24.com
«Θέλω να γυρίσω να δω πώς θα αντιδράσει το γόνατο»

«Παίζουμε την κόρη μου, προσπαθώ παράλληλα να κάνω την προπόνηση μου. Δεν το βλέπω άλλωστε να πηγαίνουμε διακοπές (γέλια)...».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος:

«Υπήρχε ένα θετικό της όλης ιστορίας που ζούμε. Υπάρχει χρόνος να ξεκουραστώ, να δουλέψω, αλλά βιάζομαι να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους για να δω πώς θα αντιδράσει το γόνατο».

Σχετικά με τη συνέχεια της σεζόν, εάν φυσικά αυτό συμβεί:

«Πιο σημαντικό είναι η υγεία. Το ποδόσφαιρο πάει σε δεύτερη μοίρα. Ζούμε από τον αθλητισμό, τις προπονήσεις, τα παιχνίδια, θέλουμε γρήγορα να επιστρέψουμε στη δράση, αλλά προέχει η υγεία μας!».

Για τη νέα καθημερινότητα στη ζωή του, αλλά και την κόρη του με την οποία περνάει περισσότερο χρόνο:

«Δεν περιμέναμε ότι θα ζήσουμε κάτι τέτοιο! Τα βλέπαμε μόνο στις ταινίες. Το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε χρόνο να περάσουμε με την οικογένεια μας. Η κόρη μου παίζει playstation, μου διαβάζει παραμύθια, Της εξηγούμε την κατάσταση που επικρατεί. Ότι είναι ένας ιός που μεταδίδεται εύκολα και πρέπει να προσέχει, πλένοντας τα χέρια της και ακολουθώντας όλες τις συμβουλές».

Διαβάστε ακόμη...