«Το εμείς πάνω από το εγώ!»

Από inpaok.com: Στο INPAOK μίλησε η αθλήτρια του γυναικείου χάντμπολ του Δικεφάλου, Φωτεινή Νούσια, η οποία αναφέρθηκε στον φετινό τραυματισμό της, στην έως τώρα πορεία των «ασπρόμαυρων» σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο για την πρόληψη κατά της έξαρσης του κορονοϊού.
Πηγή: inpaok.com
«Το εμείς πάνω από το εγώ!»

Για την πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και τον στόχο του πρωταθλήματος:

«Η ομάδα μου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα της. Ο ένας από τους δυο στόχους, η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος έχει επιτευχθεί και ελπίζουμε πολύ σύντομα να ξανά αρχίσει το πρωτάθλημα για να κατακτήσουμε και τον δεύτερο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να μπορέσει αυτή η χρόνια που μας κούρασε και μας ταλαιπώρησε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή ένα ακόμη νταμπλ».

Για τον δύσκολο τραυματισμό που είχε και σε τι κατάσταση βρίσκεται:

«Διανύω τον πέμπτο μήνα από την χειρουργική μου επέμβαση. Τολμώ να πω πως το πόδι μου βρίσκεται σε παρά πολύ καλό σημείο. Μάλιστα πριν την διακοπή είχα ξεκινήσει να εντάσσομαι και πάλι σε αρκετά κομμάτια της προπόνησης με την ομάδα μου. Όμως, με όλα αυτά που συνέβησαν, με την απότομη διακοπή του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να ξέρουμε ποτέ θα είναι 100% έτοιμο το πόδι για να επιστρέψω στις αθλητικές μου υποχρεώσεις».

Για την ολική απαγόρευση ελέω κορονοϊού:

«Η αλήθεια είναι πως διανύουμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της εποχής μας. Αυτό που κάνω είναι να υπακούω στα μέτρα που μας έχουν δοθεί, μένω σπίτι και έχω περιορίσει οποιαδήποτε επαφή με κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ να προστατέψω εμένα, την οικογένεια μου αλλά κυρίως και τις διάφορες ευπαθείς ομάδες που παλεύουν με τον ιό».

Ένα μήνυμα στον κόσμο για τις δύσκολες ημέρες που περνά:

«Κλείνοντας θα ήθελα να ανεφέρθη στα μέτρα για την σωστή πρόληψη που πρέπει να περνούμε όλοι μας. Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα που έχουν δοθεί από το υπουργείο. Μείνετε σπίτι, να πλένετε τα χέρια σας συχνά και προσπαθήστε να αποφύγετε άσκοπες επαφές και διάφορες συναθροίσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αν λειτουργήσουμε ομαδικά όπως και στον αθλητισμό και αφήσουμε το ΕΓΩ μας στην άκρη και θέσουμε ως στόχο το ΕΜΕΙΣ είμαι σίγουρη πως θα βγούμε νικητές»

Διαβάστε ακόμη...