Κάνιας: «Έζησα στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»

Από thessports.gr: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, κάνοντας λόγο για τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.
Πηγή: thessports.gr
Κάνιας: «Έζησα στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»

Ο Ισπανός παραμένει στην πατρίδα του με ειδική άδεια από τον Ερυθρό Αστέρα καθώς δεν μπορεί για την ώρα να ταξιδέψει δεδομένου πως η Ισπανία βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca, ο Κάνιας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη Σερβία λόγω της αλλαγής προπονητή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν.

«Ήταν το τέλειο μέρος αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το μέλλον μας και ελπίζω πως με τη νέα χρονιά θα προκύψει κάτι που θα με προσελκύσει. Είμαι περήφανος που ανήκω στην ιστορία του συλλόγου, όντας ο πρώτος Ισπανός που έπαιξε και σκόραρε με τον Ερυθρό Αστέρα»

Μιλώντας για την περιπέτειά του στη Σερβία που δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε, ο Κάνιας έκανε αναφορά και στην ονειρική τριετία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ μετά από τρία απίστευτα χρόνια. Κέρδισα ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...