Σύσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα για επανέναρξη 16 Μαΐου!

Από sdna.gr: Το χρήμα οδηγεί τις εξελίξεις και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι 14 ΠΑΕ της Super League συσκέπτονται την ερχόμενη Δευτέρα για να ορίσουν ημερομηνία επανέναρξης στις 16/5. Στόχος να μείνει... ζωντανό το πρωτάθλημα.
Πηγή: sdna.gr
Σύσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα για επανέναρξη 16 Μαΐου!

Στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, έχει μπει προσωρινό (;) λουκέτο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει όλο τον κόσμο.

Στον Συνεταιρισμό βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων. Η σκέψη που υπάρχει, κορωνοϊού επιτρέποντος, είναι η σέντρα στους αγώνες κατάταξης, να πραγματοποιηθεί στις 16 Μαϊου ώστε τα παιχνίδια (10 αγωνιστικές στα πλέι οφ και επτά στα πλέι άουτ) να έχουν ολοκληρωθεί το δεύτερο 15θήμερο του Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι 14 ΠΑΕ της Super League συσκέπτονται με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 30/3,για να ορίσουν ημερομηνία επανέναρξης στις 16/5.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει τίποτα παραπάνω από εκτίμηση, καθώς όλα ανοιχτά είναι. Απλά στον Συνεταιρισμό θέλουν να δώσουν μια ημερομηνία ώστε να υπάρξει προγραμματισμός, πότε για παράδειγμα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Όλα αυτά υπό την απειλή οικονομικού... κραχ αφού για παράδειγμα Nova και ΕΡΤ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τηρήσουν τα συμβόλαια τους από τη στιγμή που δεν θα γίνονται αγώνες (no pay, no play) ενώ θέμα αναμένεται να υπάρξει και με τις χορηγίες.

Στο απευκταίο σενάριο, μέχρι τότε, να υπάρξει έξαρση του ιού, τότε οι σκέψεις για επανέναρξη θα πάνε περίπατο... Στο ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη 25/3 και ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Διαβάστε ακόμη...