Οι μέσοι όροι ηλικίας για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στην πρώτη τους «γραμμή»

Από paok24.com:Οι αριθμοί για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ
Πηγή: paok24.com
Οι μέσοι όροι ηλικίας για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στην πρώτη τους «γραμμή»

Ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχει η φετινή σεζόν, για το αν δηλαδή θα μπει μια παύλα από τη στιγμή που δεν έχουμε ομαλή κατάληξη, υπάρχουν κάποια αγωνιστικά δεδομένα τα οποία οι ομάδες τα λαμβάνουν υπ' όψιν ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς.

Ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι «ασπρόμαυροι» είναι εκείνοι που έχουν τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, λαμβάνοντας υπ΄όψιν τους πρώτους έντεκα ποδοσφαιριστές σε συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Δικέφαλος του βορρά είχε έναν μέσο όρο ηλικίας 26,2 ετών, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί στα 27,5 χρόνια και την ΑΕΚ να βρίσκεται σχεδόν στα ίδια επίπεδα, και συγκεκριμένα στα 27,6 χρόνια. Η συγκεκριμένη ανάγνωση βέβαια θα πρέπει να έχει και τις επιμέρους κατανομές, όπως για παράδειγμα τους μέσους όρους σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά να δημιουργήσει τις κατάλληλα ισορροπίες σε κάθε του γραμμή, καθώς υπάρχουν μέσοι όροι που θα πρέπει να πέσουν όπως για παράδειγμα στο κέντρο της άμυνας, αλλά και κάποιοι που θα μπορούσαν να ανέβουν.

Διαβάστε ακόμη...