Φερέιρα: «Βάζουμε σε κίνδυνο τη νέα σεζόν!»

Από inpaok.com:Συνέντευξη στην "Α Bola" παραχώρησε ο Αμπέλ Φερέιρα μιλώντας για την κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και τη δική του νέα καθημερινότητα λόγω κορονοϊού.
Πηγή: inpaok.com
Φερέιρα: «Βάζουμε σε κίνδυνο τη νέα σεζόν!»

"Αρχικά, πρέπει να εξάρω την ετοιμότητα των ελληνικών αρχών, που έχουν αφήσει μόνο τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ ανοιχτά. Χθες, τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά. Πρέπει να έχουν επίσημη εξουσιοδότηση και να δικαιολογούμε το λόγο για τον οποίον βγαίνουμε εκτός σπιτιού. Τι συμβαίνει στην Ιταλία και την Ισπανία που είναι μεγαλύτερες χώρες; Είναι ντροπή! Η Ελλάδα, σε αυτό το σημείο έχει παραδειγματική συμπεριφορά" τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με την οικογένειά του, είπε: "Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ευτυχώς υπάρχει η τεχνολογία, τα τηλέφωνα που μου επιτρέπουν να είμαστε σε επαφή με αυτούς, τους φίλους και τους παίκτες. Έχω δημιουργήσει μια καινούρια καθημερινή ρουτίνα. Έχω ένα πρόγραμμα προπόνησης, μετά διαβάζω, μετά ετοιμάζω το φαγητό μου. Το απόγευμα θα δω κάποια ταινία, αλλά κυρίως ντοκιμαντέρ".

Σχετικά με το ποδόσφαιρο και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση: "Πώς είναι δυνατόν, αν οι προπονήσεις ξεκινήσουν σε 15 μέρες, να είμαστε μετά ανταγωνιστικοί; Θα υπάρχουν 10 ματς σε έναν μήνα; Αν γίνει αυτό, θα θέσω σε κίνδυνο την επόμενη σεζόν. Αυτοί που αποφασίζουν θα πρέπει να ακούσουν τους παίκτες και τους προπονητές. Όλοι περιμένουμε την UEFA να βρει το κουράγιο και να ακυρώσει όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί συνολικά" κατέληξε ο Πορτογάλος προπονητής.

Διαβάστε ακόμη...