Λουτσέσκου: «Λέω στον εαυτό μου ότι πρόκειται για διακοπές»

Από paok24.com:Η συνέντευξη του πιο επιτυχημένου Ρουμάνου προπονητή
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: «Λέω στον εαυτό μου ότι πρόκειται για διακοπές»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκουράζεται από τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις λόγω της καραντίνας στην οποία όλοι έχουν μπει και σε συνέντευξή του σε Ρουμανική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στο πώς «ξοδεύει» τον ελεύθερο χρόνο του:

«Έχοντας περάσει η πρώτη εβδομάδα, λέω πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Το πρωί πίνω τον καφέ μου και διαβάζω άρθρα αθλητικών εφημερίδων απ' όλο τον κόσμο. Το απόγευμα μελετώ επαγγελματικά άρθρα, τακτικές αναλύσεις, προγράμματα προπονητικής και νέες ασκήσεις.

Προσπαθώ να αφομοιώσω ότι χρειάζεται. Είναι αναγκαίος αυτός ο χρόνος για να φρεσκάρω το μυαλό μου. Το ήθελα πραγματικά. Το απόγευμα χαλαρώνω διαβάζοντας.

Είναι μια περίοδος που είμαστε όλοι αναγκασμένοι να ανταποκριθούμε. Στη ζωή υπάρχουν καταστάσεις και στιγμές όπου πρέπει να αντιδρούμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου πως πρόκειται για διακοπές, μολονότι δεν είναι οι ιδανικές διακοπές που θα ήθελα. Αυτό με βοηθάει να βλέπω με αισιοδοξία την κατάσταση. Στη Ρουμανία μου λείπουν περισσότερο οι γάτες και τα κουνέλια μου».

Διαβάστε ακόμη...