“Έργα, σειρές, μαγειρική…”

Από thessports.gr : Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παραμένει στη Θεσσαλονίκη, όπως και όλοι οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ (πλην Κρέσπο) και σε συνέντευξη που έδωσε στη Σερβία, μίλησε στο www.hotsport.rs για την κατάσταση, που επικρατεί εδώ και για το πως περνά αυτή την εποχή…
Πηγή: thessports.gr
“Έργα, σειρές, μαγειρική…”

Για το πως είναι με την απαγόρευση κυκλοφορίας : “Μόλις τελείωσα μια ώρα προπόνηση. Παίρνω την άδεια από το κράτος και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Στέλνω ένα μήνυμα και μόλις πάρω την άδεια βγαίνω. Μετά την προπόνηση ακολουθούν οι προμήθειες από την αγορά”.

Για την κατάσταση στην Ελλάδα : “Εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχει πολλούς που έχουν κολλήσει τον ιό, σε όλη την Ελλάδα είναι περίπου 800, με κάποιους νεκρούς. Χρειάζεται προσοχή, αλλά αυτό το ακολουθήσουμε, υπάρχει αισιοδοξία στην Ελλάδα”.

Για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο : “Είναι γνωστό ότι μέχρι τις 15 Απριλίου δεν γίνεται τίποτα, δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση. Μετά, υπάρχουν προσδοκίες ότι θα ξεκινήσουν προπονήσεις με μέτρα ασφαλείας. Αν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα είναι σίγουρα χωρίς θεατές στα γήπεδα”.

Για το μέλλον της σεζόν : “Η ιστορία με την αφαίρεση βαθμών, δεν είναι τελειωμένη. Δεν θα παίξουμε έναν γύρο και θα τελειώσουμε. Με 7 βαθμούς διαφορά και δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, η μάχη δεν έχει τελειώσει”.

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στις πληρωμές : “Το αφεντικό μας, ο Σαββίδης, δεν έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα. Όλα προχωράνε κανονικά, όλοι οι ξένοι είναι στη Θεσσαλονίκη, ακολουθούμε το πλάνο και ελπίζουμε ότι θα παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια”.

Για την οικογένειά του : “Η γυναίκα μου κι ο γιος μου είναι στη Σερβία. Είναι σε ένα σπίτι με αυλή στο Ούζιτσε, όπου είναι πιο εύκολα γι΄ αυτούς. Ας είμαστε προσεχτικοί”

Για το πως περνάει ο χρόνος : “Βλέπω έργα και σειρές, αλλά κάνω και τον σεφ! Έχω αρχίσει να μαγειρεύω, τα εστιατόρια που έτρωγα, είναι κλειστά. Μαγειρεύω κοτόπουλο, ζυμαρικά, σαλάτες… Είμαι καλά και έχω πρόοδο!”

Διαβάστε ακόμη...