Η σχέση αγάπης του Σαββίδη με το ΑΧΕΠΑ

Από thessports.gr:Ακόμη μια πολύ όμορφη κίνηση πραγματοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς στέκεται στο πλευρό του ΑΧΕΠΑ, δωρίζοντας αναπνευστήρες και είδη πρώτης ανάγκης για την μάχη κόντρα στον Κορωνοϊό.
Πηγή: thessports.gr
Η σχέση αγάπης του Σαββίδη με το ΑΧΕΠΑ

Ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς μέσα από το PAOK Action έχει σταθεί στο πλευρό πολλών παιδιών (κυρίως) που το έχουν ανάγκη αλλά και του ΑΧΕΠΑ μέσω της ΩΡΛ κλινικής του.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο Ιβάν Σαββίδης συνοδευόμενος από παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ είχε παραδώσει εξελιγμένα μηχανήματα στην ΩΡΛ κλινική του ΑΧΕΠΑ, κάνοντας πολύ πιο εύκολο το έργο των ιατρών για να μπορέσουν παιδάκια αλλά και μεγάλοι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα ακοής (και όχι μόνο) να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους.

Η συνολική προσφορά εκείνη την ημέρα του Σαββίδη ανέρχονταν στις 250.000 ευρώ, με τα μηχανήματα να είναι τα πιο εξελιγμένα της Ευρώπης, και το ΑΧΕΠΑ να μπαίνει στην λίστα των ευρωπαϊκών νοσοκομείων που τα διαθέτουν.

Η σχέση του Σαββίδη με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής δεν είναι τωρινή, ο ίδιος στις δηλώσεις του, εμφανώς συγκινημένος, είχε τονίσει το πρόβλημα που είχε η μητέρα του με την ακοή, δηλώνοντας στεναχωρημένος που δεν πρόλαβα να την βοηθήσει για να ακούσει έστω και μια φορά.

Συγκεκριμένα είχε τονίσει: «Ηξερα από μικρός τι σημαίνει να έχεις στο σπίτι άνθρωπο που δεν ακούει. Κι όταν ενηλικιώθηκα και είχα τη δυνατότητα να ζητήσω την καλύτερη ιατρική συμβουλή από τους καλύτερους γιατρούς για τη μητέρα μου, ήθελα να γίνει κάτι για να μπορέσει να ακούσει έστω και για μία ημέρα. Αλλά τότε οι γιατροί μου είπαν πως ήταν πλέον αργά. Αν γινόταν εγκαίρως η επέμβαση θα το διορθώναμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τώρα αυτά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία και μπορούν εγκαίρως να το κάνουν. Θα μεγαλώσουν σαν κανονικά μέλη της κοινωνίας. Κι αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Εύχομαι όλοι να μπορούμε να ακούμε. Εγώ θα επενδύσω χρήματα εδώ. Η ομάδα των γιατρών έχει δείξει ότι εδώ, και πρέπει και μπορείς να επενδύσεις. Εδώ οι γιατροί επιστρέφουν τον κόσμο στην κανονικότητα της ζωής».

Την τελευταία του πρόταση την έκανε πράξη. Ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε στο ΑΧΕΠΑ και επέστρεψε για να μείνει, δίνοντας ρητή εντολή στους ανθρώπους του να μαθαίνουν για ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης και μηχανήματα για να τα δωρίσει ο ίδιος στο ΑΧΕΠΑ, προσπαθώντας να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτήν την δύσκολη συγκυριακά στιγμή για την Ελληνική κοινωνία και το δημόσιο σύστημα υγείας.

Διαβάστε ακόμη...