Με σύμμαχο τον χρόνο ο ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα την τρέχουσα σεζόν, που υπάρχει το σενάριο να μην ολοκληρωθεί, δημιουργείται για τον ΠΑΟΚ μέσα σε ένα τόσο ζοφερό περιβάλλον,
Πηγή: sfina.gr
Με σύμμαχο τον χρόνο ο ΠΑΟΚ

μια ευκαιρία να βρει τον χρόνο για να οργανωθεί προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να φτιάξει την ομάδα που θα τον «οδηγήσει» την επόμενη τριετία.

Στον Δικέφαλο είναι η πραγματικότητα πως έχουν σύμμαχο τον χρόνο για τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος, ωστόσο το κομβικό στοιχείο για να εκμεταλλευτεί αυτή την συγκυρία, είναι να αποφασίσει τι θα γίνει στο θέμα του προπονητή. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιος εντός ΠΑΟΚ που να μπορεί να πει με βεβαιότητα πως ο Αμπέλ Φερέιρα θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν. Όλα όμως θα κριθούν από τι θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης και για το θέμα προπονητή...

Υπάρχουν δυο τάσεις εντός οργανισμού ΠΑΟΚ για τον Φερέιρα. Η μια είναι να παραμείνει τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν για να συνεχίσει το έργο του, αφού ουσιαστικά φέτος δεν δούλεψε με δική του ομάδα, ενώ η δεύτερη είναι ότι σαν σύνολο δεν έχει δείξει κάτι θετικό συνολικά και θα πρέπει να αντικατασταθεί ανεξαρτήτως κατάληξης της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Φυσικά όμως, δεν είναι απαραίτητο ο σχεδιασμός να αρχίσει από τον προπονητή. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει η απόφαση ότι πρώτα θα αποφασιστεί ποιο μοντέλο θα ακολουθηθεί και στην συνέχεια τα πρόσωπα. Δηλαδή αν είναι να ακολουθήσει σε μοντέλο με τεχνικό διευθυντή, η φιλοσοφία να καθοριστεί από αυτόν σε συνεννόηση με την διοίκηση και ο προπονητής να επιλεγεί (αν αποχωρήσει ο Φερέιρα) ανάλογα με το βιογραφικό του και τα πρότζεκτ που έχει αναλάβει στην καριέρα του.

Βλέποντας ότι αυτή η τραγική συγκυρία με την πανδημία του κορονοϊού, δημιουργεί μια άνεση χρόνου, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την εντολή για να αρχίσει ήδη η οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος για την νέα σεζόν. Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει την ευκαιρία με ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μπροστά του για να διορθώσει τα κακώς κείμενα του περασμένου καλοκαιριού και να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε όλα τα επίπεδα (όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου) ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...