Η Κόβεντρι… θυμήθηκε τον Άκπομ!

Από thessports.gr: Η ιστορική Κόβεντρι Σίτι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της League One κι ευελπιστεί όταν με το καλό αρχίσουν και πάλι τα παιχνίδια να επιστρέψει στην Championship της Αγγλίας.
Πηγή: thessports.gr
Η Κόβεντρι… θυμήθηκε τον Άκπομ!

Ελλείψει αγωνιστικών δραστηριοτήτων, βρετανική ιστοσελίδα (footballleagueworld.co.uk) "ασχολήθηκε" με την Κόβεντρι φιλοξενώντας ένα θέμα με τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της κι ενδεχομένως οι φίλοι της ομάδας να το έχουν... ξεχάσει.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Τσούμπα Άκπομ του ΠΑΟΚ, για τον οποίο αναφέρονται τα εξής:

"Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Άρσεναλ, νεαρός τότε, τη σεζόν 2013-2014. Ο Άκπομ έψαχνε να κάνει το ξεπέταγμά του στους Sky Blues. Ωστόσο ο νεαρός επιθετικός απέτυχε να αποδείξει τον τίτλο του ως ένας πολλά υποσχόμενος επιθετικός, καθώς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο μικρό διάστημα που έμεινε στην ομάδα.

Έπειτα από έξι συμμετοχές, ο Άκπομ επέστρεψε στην Άρσεναλ, με την οποία έπαιξε συνολικά 12 φορές στην καριέρα του, ανάμεσα σε διαδοχικούς δανεισμούς του σε άλλες ομάδες.

Ο, σήμερα, 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας και με την ομάδα του έχει παίξει σε περισσότερα από 60 παιχνίδια".

Διαβάστε ακόμη...