«Δεν λες εύκολα όχι στον Σαββίδη»

Από sfina.gr: Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή αναφορικά με την επιστροφή του και όχι μόνο.
Πηγή: sfina.gr
«Δεν λες εύκολα όχι στον Σαββίδη»

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόταση που του έκανε ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος:

«Ήταν ένα διάστημα δύσκολο, έντονο. Η θέση που ανέλαβα στο Κίνημα Αλλαγής δεν ήταν για μεγάλο διάστημα, η πραγματικότητα ήταν ότι δεν ήταν για τόσο λίγο.

Όταν ο κύριος Σαββίδης έθεσε στο τραπέζι την επιστροφή μου, δεν ήταν εύκολο να πεις «όχι». Είναι λίγο δύσκολο να απογαλακτιστείς από αυτό.Το είχα πει και τότε ότι η απόφαση μου να σταματήσω την δουλειά μου στον ΠΑΟΚ, ήταν ανεξάρτητη με τις εκλογές, όταν κάνεις μια δουλειά επί 20 χρόνια αισθάνεσαι μια κόπωση, σου δημιουργεί μια κούραση. Το δεύτερο ήταν ότι υπήρξε μια στιγμή απόγνωσης, ήταν μια περίοδος που φτάσαμε στο τέλος. Αν πάμε πίσω στο 2018 όπου ξαφνικά γίνεται η ιστορία με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και το θέατρο του Γκαρθία και μετά οι κόντρες με την ΑΕΚ, μου δημιούργησαν ένα αίσθημα ματαιότητας.

Δεν είμαι εδώ για να κάνω την καθημερινή διαχείριση, υπάρχει μια ομάδα, ένα πρόγραμμα, μια οργάνωση στην επικοινωνίας της ΠΑΕ. Εγώ θα βοηθήσω στο να κάνουμε έναν σχεδιασμό στο πώς θέλει ο ΠΑΟΚ το ποδόσφαιρο και πώς θα το επικοινωνήσουμε αυτό στον κόσμο. Θα δημιουργηθεί ένα παζλ για την εικόνα του ΠΑΟΚ, αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι γιατί μειώνεται το κοινό των αθλητικών εκπομπών και δεν διευρύνεται, αυτό είναι ένα ζήτημα που ποδοσφαιρικά κάποιος πρέπει να το αναλύσει».

Διαβάστε ακόμη...