Θέλουν να διώξουν τον ΠΑΟΚ από την τηλεδιάσκεψη

Από thessports.gr : Έντονη ήταν η… δυσφορία των νομικών του Ολυμπιακού με την παρουσία των δικηγόρων του ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη, που αποτελεί την συνέχεια της εκδίκασης σ την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Πηγή: thessports.gr
Θέλουν να διώξουν τον ΠΑΟΚ από την τηλεδιάσκεψη

Οι νομικοί του Δικεφάλου στην αρχή της εκδίκασης ενημερώθηκαν ότι θα έχουν προθεσμία να καταθέσουν υπόμνημα για την έφεση, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (23/3).

Όλοι οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ συμφώνησαν, με την υποσημείωση να μην ακουστεί από εδώ και πέρα το όνομα του Δικεφάλου, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα έκαναν παρέμβαση.

Αυτό μάλλον… τρόμαξε τον Ολυμπιακό που αρχικά έθεσε θέμα ταχύτητας του διαδικτύου, ζητώντας να αποχωρήσουν από την τηλεδιάσκεψη οι νομικοί του ΠΑΟΚ για να μην κάνει… διακοπές ο ήχος και η εικόνα.

Όταν ο τεχνικός τους είπε ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, το τροπάριο… άλλαξε με τους Πειραιώτες να ζητούν την αποχώρηση του Δικεφάλου, μιας και η υπόθεση του τελείωσε, με την… υπόσχεση ότι δεν θα αναφερθούν στο όνομα του.

Αυτό απορρίφθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Φιλόπουλο, που υπογράμμισε πως αν ήταν δίκη με φυσική παρουσία δεν θα μπορούσε κανείς να διώξει τους δικηγόρους του Δικεφάλου από την αίθουσα.

Διαβάστε ακόμη...