Φαίη Κωτούλα: «Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που δίνονται!»

Από acpaok.gr: Τον δικό της αγωνιστικό απολογισμό κάνει μέσω του acpaok.gr η Φαίη Κωτούλα, η οποία συμβουλεύει και για το θέμα του κορωναϊού.
Πηγή: acpaok.gr
Φαίη Κωτούλα: «Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που δίνονται!»

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μέχρι τώρα...

«Η φετινή σεζόν για την ομάδα μας είχε διάφορες ιδιαιτερότητες. Είχαμε τραυματισμούς και στο μεγαλύτερο κομμάτι αγωνιστήκαμε με μία ξένη παίκτρια σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες. Οι Ελληνίδες αθλήτριες πήραμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες στη μεγάλη κατηγορία, και η ομάδα κατάφερε αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Με την προϋπόθεση πως η αγωνιστική χρονιά θα ολοκληρωθεί, βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στους εναπομείναντες αγώνες, ώστε να διατηρήσουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε και να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο. Ωστόσο με τη νέα κατάσταση που βιώνουμε στη χώρα λόγω του κορωναϊού, η σεζόν διακόπηκε και δε γνωρίζουμε πότε θα συνεχιστεί και τι θα ακολουθήσει».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Όπως είπα η νέα αυτή συνθήκη που αντιμετωπίζουμε αυτές τις ημέρες στη χώρα μας είναι πρωτόγνωρη. Αυτό έχει συνέπειες σε όλους μας και εγώ από την πλευρά μου μένω στο σπίτι και το συνιστώ και στους υπόλοιπους. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας δίνονται, να προσέχουμε και να κάνουμε υπομονή. Λίγη υπομονή τώρα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν ξανά, έτσι και το μπάσκετ!».

Διαβάστε ακόμη...