«Η ύγεια μας είναι πάνω από τους τίτλους!»

Aπό Inpaok.com: Ο λίμπερο της ομάδας βόλεί του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μίλησε στο INPAOK για το πως βιώνει ο ίδιος τις πρώτες ημέρες μετά την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και προπονήσεων, έδωσε τις δικιές του συμβουλές αλλά συγχρόνως σχολίασε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
«Η ύγεια μας είναι πάνω από τους τίτλους!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θεωρεί σωστό που διακόπηκε το πρωτάθλημα:

«Βρισκομαστε σε μια κατασταση πρωτόγνωρη για όλους μας, αρχικα δεν ξέραμε πως πρέπει να αντιδράσουμε αλλά βλέπουμε πως ο ιός εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και τα κρούσματα καθημερινά είναι ολοένα και περισσοτερα.Θεωρώ πολύ σωστή την απόφαση να διακοπούν τα πρωταθλήματα, το ιδιο γίνεται παντού, δεν μπορούμε να αποτελούμε την εξαίρεση.Είναι ένα πολύ σωστό μέτρο πρόληψης και προφύλαξης ώστε να αποφύγουμε χειρότερες καταστάσεις».

Για το αν θα παραμείνουν στην Ελλάδα οι ξένοι παίκτες:

«Όσον αφορά τους δικούς μας ξένους αθλητές είναι στην Ελλάδα και περιμένουν και αυτοί τις εξελίξεις»

Για το αν πιστεύει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μετά και τις δυο εβδομάδες;

«Εύχομαι οι δύο βδομαδες να ειναι αρκετές και να τελειώσουν όλα όσο πιο σύντομα γίνεται. Δυστυχώς ομως όπως φαίνεται θα χρειαστεί μεγαλύτερό χρονικό διάστημα…Το καλύτερο για όλους μας είναι να μείνουμε σπίτι και να κάνουμε υπομονή».

Για το αν θα επηρεάσει αυτό το «νεκρό» διάστημα την ομάδα;

«Σιγουρα θα επηρεάσει ολες τις ομάδες, όπως και εμάς καθώς το διάστημα αποχής θα ειναι μεγάλο εκτός από αυτό όμως μας προβληματίζει και το γεγονός πως δε γνωριζουμε ποτε θα ξανα προπονηθουμε».

Για το πως σχολίαζει την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Ολοι γνωρίζουμε πως η ομάδα είχε κάποιες αλλαγές και σκαμπανεβάσματα απο την αρχή της σεζόν μέχρι και τον Ιανουάριο όπου ολοκληρώθηκαν ολες οι μεταγραφές. Απο εκείνη την περίοδο και εως τωρα η ομάδα βελτιώνοταν καθημερινά, έβρισκε ρυθμο με τα παιχνίδια και ήμασταν έτοιμοι να μπουμε στην τελικη ευθεία της σεζον με μεγαλη αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσουμε ολους τους τίτλους!

Συνέχισε λέγοντας…

Δυστυχώς όμως με τα σημερινά δεδομένα λόγω του κορονωϊου δεν μας αφήνουν να συνεχίσουμε τα όσα ξεκινήσαμε…Έχουν αναβληθεί τα πάντα και δε γνωρίζουμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο ειναι η υγεία μας, πρεπει να τηρήσουμε ολα τα μέτρα που εχει παρει η κυβέρνηση μας, πρεπει να προφυλαχθούμε για το καλό τόσο το δικο μας αλλά κυριώς των γύρω μας μεχρι να τελειωσει και αυτη η περιπέτεια».

«Και μην ξεχνάμε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε ακόμη...