«Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε!»

Από inpaok.com: Ο αθλητής πόλο του ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον επόμενο αγώνα κόντρα στο Παλαιό Φάληρο που θα γίνει μετά την διακοπή, για το αν άλλαξαν οι στόχοι μέσα στην σεζόν, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν πολύ δύσκολο, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους. Εμείς θέλαμε να αποκομίσουμε εμπειρίες, επομένως μόνο και μόνο που καταφέραμε και τους κοντράραμε, ακόμα και όταν το παιχνίδι ξέφυγε με 2-3 γκολ, ένιωθαν την πίεσή μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας και αν προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα επόμενα παιχνίδια, πιστεύω θα έρθουν και τα κατάλληλα αποτελέσματα».

Για την διακοπή που έρχεται για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός πως το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο είναι στις 30/3:

«Γνωριζόμαστε σαν ομάδες, καθώς συναντηθήκαμε και στο κύπελλο. Τους έχουμε κερδίσει και τις δύο φορές. Είναι μια ομάδα που έχει δείξει πιο πολύ συνέπεια από εμάς, αλλά θεωρώ ότι το παιχνίδι τους ταιριάζει με το πως παίζουμε εμείς. Θα κάνουμε μια πολύ δυνατή προετοιμασία, για να είμαστε έτοιμοι, γιατί σε δύο εβδομάδες παίζουμε πέντε παιχνίδια. Επομένως, είμαι αρκετά αισιόδοξος και πιστεύω πως μπορούμε να σώσουμε τη χρονιά».

Για το αν άλλαξαν οι στόχοι μέσα στη σεζόν:

«Οι στόχοι άλλαξαν γιατί άλλαξαν και πολλά πράγματα στην ομάδα μέσα στην σεζόν. Αλλάξαμε τους δύο ξένους μας, ο προπονητής. Είναι δύσκολο αυτό ειδικά για μια ομάδα σαν και εμάς που οι περισσότεροι είμαστε νεαροί, δεν μπορεί να το διαχειριστεί το ίδιο εύκολα με μια ομάδα Champions League. Προφανώς μας επηρέασαν αυτές οι αλλαγές, είναι δύσκολο, έχουν αλλάξει οι στόχοι και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε ικανοποιημένοι, με τους καινούριους μας στόχους πλέον».

Για τον κόσμο:

«Σίγουρα τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Μας δίνει ώθηση ο κόσμος, το κολυμβητήριο γεμίζει αρκετά, αλλά στα τελευταία παιχνίδια που είναι ζωής και θανάτου, θα πρέπει να μας βοηθήσουν πιο πολύ, όσο περισσότερο μπορούν, γιατί είναι παιχνίδια που τα κερδίζεις και αποφεύγεις play-out, μαζί με τους συνδυασμούς αποτελεσμάτων φυσικά, τα χάνεις και είναι δύσκολα τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...