«Προσπάθησαν να μας πείσουν πως η άρνηση τους ήταν προϊόν παραπληροφόρησης»

Aπό sdna.gr: Το δικό του σχόλιο για την αναβολή, μέχρι νεωτέρας, των Play Offs της Super League1 αλλά και την στάση που κράτησε ο Ολυμπιακός και οδήγησε στο έκτακτο ΔΣ της Λίγκας, έκανε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας.
Πηγή: sdna.gr
«Προσπάθησαν να μας πείσουν πως η άρνηση τους ήταν προϊόν παραπληροφόρησης»

Η αρχική άρνηση του Ολυμπιακού, που οδήγησε στην σύγκλιση του έκτακτου ΔΣ της Super League1 και η... κυβίστηση των «ερυθρόλευκων» δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα.

Ο Λευτέρης Δούκας έκανε λόγο για... ερυθρόλευκες κυβιστήσεις με μια αναδρομή στο παρελθόν, σχολιάζοντας και την στάση τους στο θέμα της αναβολής των Play Offs...

Αναλυτικά το μήνυμα του Λευτέρη Δούκα:

«Η άποψη τους για VAR και ξένους διαιτητές διαμορφωνόταν ανάλογα με τις ημέρες της εβδομάδας, τις ζυγές ήταν υπέρ, τις μονές εναντίον.

Ενίοτε, ρόλο έπαιζε και η απόσταση προσέγγισης του Καραπαπά στον διαιτητή.

Στο Διοικητικό Εφετείο ισχυρίστηκαν ότι η εισήγηση της ΕΕΑ είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα, στο υπόλοιπο της ζωής τους έκαναν σημαία το δεσμευτικό της απόφασης.

Για μισή και πλέον σεζόν διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους καταγγέλλοντας το πρωτάθλημα ως στημένο, μέχρι που πήραν κεφάλι στη βαθμολογία και μετατράπηκε σε κανονικό.

Όσο το αποκαλούσαν στημένο μάλιστα φώναζαν πως πρέπει να διακοπεί, τώρα με τον κορωνοϊό θεώρησαν πως δε συντρέχει λόγος.

Μπρος στη γενική κατακραυγή, προσπάθησαν να μας πείσουν πως η άρνηση τους ήταν προϊόν παραπληροφόρησης και ανακάλυψαν με καθυστέρηση, πως δε συμφωνούσαν απλά με την αναβολή, αλλά ήθελαν και έκτακτο συμβούλιο.

Αυτοί, που στις 30/12 είχαν προαναγγείλει ότι δε θα λαμβάνουν μέρος, ούτε στα προγραμματισμένα.

Μην πέσετε από τα σύννεφα λοιπόν, αν τους ακούσετε να λένε προσεχώς, ότι ο Αυγενάκης έκανε πλάτες στον ΠΑΟΚ ή ότι «εμείς θέλαμε να μπούμε στην ουσία της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης, αλλά οι νομικοί του ΠΑΟΚ ήταν φοβισμένοι και έκαναν τα πάντα για να το αποφύγουν».

Δείξτε κατανόηση...»

Διαβάστε ακόμη...