ΠΑΟΚ: Ικανοποίηση για την αυτονόητη αναβολή και μπηχτές για τον Ολυμπιακό

Από sdna.gr:Ικανοποίηση για την αυτονόητη αναβολή των Play Offs και των Play Out της Super League1 υπάρχει από την πλευρά του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να σχολιάζουν και την στάση του Ολυμπιακού που οδήγησε στην σύγκλιση έκτακτου ΔΣ της Super League1.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Ικανοποίηση για την αυτονόητη αναβολή και μπηχτές για τον Ολυμπιακό

Όπως σχολίαζαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του έκτακτου ΔΣ της Super League1, που είχε μικρή διάρκεια, θα μπορούσε να παρθεί η απόφαση για αναβολή δια περιφοράς, αν δεν υπήρχε η άρνηση του Ολυμπιακού, και στη συνέχεια να υπάρξει συζήτηση για τα επί μέρους θέματα όταν θα υπάρχουν όλα τα δεδομένα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου σημείωναν χαρακτηριστικά ότι ήταν αχρείαστο να ταξιδέψουν τόσοι άνθρωποι για μια αυτονόητη απόφαση, την ώρα που απαγορεύονται οι συναθροίσεις όλο και πιο αυστηρά.

Η στάση του Ολυμπιακού, άλλωστε, την ώρα υπάρχουν θέματα που ανοίγουν σε μια παγκόσμια έκτακτη ανάγκη, προκάλεσε πολλές απορίες με τους «ασπρόμαυρους» να σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι κανένας συνεταιρισμός μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα σε μια σύσκεψη, σημειώνοντας ότι είναι θετικό το ότι πλέον θα μπορεί να γίνει τηλεδιάσκεψη για σχετικές αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...