«Ευκαιρία να πειθαρχήσουμε... ακολουθούμε τις οδηγίες ειδικών!»

Από acpaok.gr: Με αφορμή την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του κορωναϊού, η Λολίτα «The General» Λύμουρα κάνει το δικό της απολογισμό ενώ μιλάει και για το ζήτημα του ιού το οποίο έχει κατακλύσει την καθημερινότητα.
Πηγή: acpaok.gr
«Ευκαιρία να πειθαρχήσουμε... ακολουθούμε τις οδηγίες ειδικών!»

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μέχρι τώρα...

«Ήταν μία χρονιά με πολλές ατυχίες για την ομάδα μας. Είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ ήδη η ομάδα είχε επιλέξει να δώσει χώρο στις Ελληνίδες παίκτριες. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ήταν μία από τις λίγες ομάδες που επέλεξε να κατέβει με λιγότερες ξένες απ'όσες είχε δικαίωμα. Ήταν μια συνειδητή απόφαση που ανέδειξε ότι οι Ελληνίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έχουν ταλέντο και αυτό πάντα έχει ένα κόστος. Πέρυσι ήμασταν στην δεύτερη θέση, φέτος παλεύουμε μεταξύ 6-8ης θέσης».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Θεωρώ ότι πρέπει να ζυγίσουμε τα δεδομένα και να δούμε πως θα είναι όλες οι ομάδες όταν και αν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Οποιαδήποτε πρόβλεψη αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα, επειδή πιστεύω ότι θα έχουμε άλλες συνθήκες αν γίνει το τζάμπολ στο πρωτάθλημα σε κάποιες εβδομάδες».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Μένουμε σπίτι. Προσέχουμε τους ανθρώπους ειδικά που είναι προχωρημένης ηλικίας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να πειθαρχήσουμε σαν λαός και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Αν αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και τη μετάδοση του ιού, θα επανέλθουμε και γρηγορότερα στην κανονικότητα».

Διαβάστε ακόμη...