«Ο Ολυμπιακός δεν απέδειξε τίποτα, τη μεθεπόμενη εβδομάδα η απόφαση»

Από sdna.gr : Για την χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μίλησε ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως οι νομικοί του Ολυμπιακού δεν απέδειξαν τίποτα, υπογραμμίζοντας πως απόφαση θα υπάρξει τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Ολυμπιακός δεν απέδειξε τίποτα, τη μεθεπόμενη εβδομάδα η απόφαση»

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:

Για την εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: «Μετά την απόφαση του διοικητικού εφετείου δεν νοείται δεσμευτικότητα της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Επιμείναμε πολύ στη δεσμευτικότητα διότι ξέρουμε ότι αν το δικαστήριο μπει στην ουσία δεν υπάρχει καμία πολυιδιοκτησία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ο Ολυμπιακός για να τεκμηριώσει την πολυιδιοκτησία διατύπωσε μια ατελείωτη σειρά ερωτημάτων. Εμείς αυτό που είπαμε είναι ότι δεν υπάρχει καμία δικαστική απόφαση στα χρονικά που να στηρίζει μια ποινή σε ερωτήματα.

Δεν απέδειξε τίποτα ο Ολυμπιακός. Σε κάποια στιγμή, πολύ εύστοχα ο δικηγόρος της Ξάνθης, ο κ. Χριστοδούλου, είπε: “ωραία αυτά που μας λέτε, αποδείξεις έχετε;”. Αποδείξεις πως ο ΠΑΟΚ ελέγχει την Ξάνθη, από τη στιγμή που Συγγελίδης και Πανόπουλος έχουν το 94% των μετοχών.

Πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι αυτοί να είναι αποκλειστικοί μέτοχοι και να ελέγχει την ομάδα κάποιος άλλος με τα βοηθητικά; Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν στέκονται ούτε στην κοινή λογική, ούτε στη νομική λογική. Από τη στιγμή που Συγγελίδης και Πανόπουλος έχουν το 94% των μετοχών μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν δ.σ., να πουλήσουν την ΠΑΕ, να πάνε σε άλλο γήπεδο. Πώς τους ελέγχει ο Σαββίδης τότε;».

Για το πότε θα βγει η απόφαση: «Η δίκη διακόπηκε και συνεχίζει την Τρίτη. Αφού θα τελειώσει η διαδικασία το δικαστήριο θα μας δώσει προθεσμία για υπομνήματα, εκτιμώ 3-4 μέρες, επομένως θα περάσει και η άλλη εβδομάδα. Πάμε για τη μεθεπόμενη εβδομάδα σε ό,τι αφορά την έκδοση απόφασης».

Διαβάστε ακόμη...