Και με τους παίκτες, τι γίνεται;

Από paok24.com: Η έξαρση του κορωνοϊού έχει φέρει αναβολές σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και εκτός από τον προφανή, υπάρχει κι ένας ακόμα λόγος ανησυχίας για όλες τις ομάδες.
Πηγή: paok24.com
Και με τους παίκτες, τι γίνεται;

Χθες, με το που έγινε γνωστό ότι η Ευρωλίγκα αναβάλλει την αγωνιστική και με τον Παναθηναϊκό να περιμένει αν θα αναχωρήσει για Κωνσταντινούπολη (θα έπαιζε με τη Φενέρμπαχτσε σήμερα), ο Ρικ Πιτίνο, έκανε γνωστό ότι επιστρέφει στις ΗΠΑ, προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένεια του.

Ο Γουίλ Χάτσερ του Περιστερίου, μετά το χαμό της αγαπημένης του γιαγιάς, εξέφρασε μέσω Twitter την απορία του για το τι μέλλει γενέσθαι με τις πτήσεις από την Ευρώπη, για τις ΗΠΑ και ο παρακάτω διάλογος, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Ρομέο Τράβις, ο οποίος στα 35 του πλέον, έχει παίξει σε πολλά πρωταθλήματα κατά καιρούς, με ένα tweet του, εξέφρασε την άποψη του, προτείνοντας στους Αμερικανούς που παίζουν στο εξωτερικό και με τα πρωταθλήματα να αναβάλλονται, αν νιώθουν ότι θέλουν να είναι δίπλα στις οικογένειές τους, να το κάνουν και να φύγουν για τις ΗΠΑ.

Ο Χάτσερ, του απάντησε από κάτω, πως όλοι οι παίκτες παίζουν για τα χρήματα τους και δε μπορούν απλά να αφήσουν την ομάδα τους και το συμβόλαιο τους, χωρίς άδεια, χαρακτηρίζοντας δύσκολη την κατάσταση για όλους.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ιταλία, που είναι το κέντρο του προβλήματος στην Ευρώπη και έχει ανακοινώσει αναστολή όλων των πρωταθλημάτων, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου, πολλοί Αμερικανοί έχουν αποχωρήσει, χωρίς να σκέφτονται την επιστροφή...

Είναι κι αυτό ένα... παράπλευρο πρόβλημα για όλες τις ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να κάνει προπόνηση χθες, σήμερα και αύριο οι παίκτες να έχουν ρεπό και στη συνέχεια να βλέπουν πως θα κινηθούν, με τον ΕΣΑΚΕ προς το παρόν, να έχει ανακοινώσει αναβολή μόνο της 21ης αγωνιστικής, άρα των υποχρεώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο...

Διαβάστε ακόμη...