Προπόνηση και... βλέπουμε

Απο paok24.com: Ο Αμπέλ Φερέιρα κι οι παίκτες του συνεχίζουν τις προπονήσεις, περιμένοντας οριστικές απαντήσεις
Πηγή: paok24.com
Προπόνηση και... βλέπουμε

Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, πέρα από το να συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους καθημερινά.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του, έχουν και σήμερα "ραντεβού" στις 11 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ενώ το απόγευμα αναμένεται να δοθεί οριστική απάντηση με φόντο τα πλέι οφ και τη διεξαγωγή τους ή όχι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

"Η κατάσταση σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό, τα εθνικά πρωταθλήματα αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο και κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

Προς το παρόν πάντως το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξέρει ότι την Κυριακή (15.03) έχει ντέρμπι και δουλεύει πάνω σε αυτό", ανέφερε μεταξύ άλλων χθες στο training report της, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ και σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Πέλκας κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκαν κανονικά χθες, φωνάζοντας "παρών", ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Φερνάντο Βαρέλα, που συνέχισε με ατομικό.

Η προσοχή στρέφεται πλέον στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα, με τους "ασπρόμαυρους" να βρίσκονται και σήμερα κανονικά στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...