Διακοπή μέχρι νεωτέρας λόγω κορωνοϊού

Από sdna.gr: Σε διακοπή μέχρι νεωτέρας προχώρησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δίκη των "28" έπειτα από αίτημα δικηγόρων των κατηγορουμένων λόγω κορωνοϊου. Άγνωστο πότε θα ξαναρχίσει η δίκη αφού εκδόθηκε πράξη νομοθετικού περιεχομένου και από την Παρασκευή 13/3 τα δικαστήρια κλείνουν. Το SDNA ήταν στο Εφετείο.
Πηγή: sdna.gr
Διακοπή μέχρι νεωτέρας λόγω κορωνοϊού

Προσωρινά κλειστό.... Η πανδημία του κορωνοϊου αφήνει το... στίγμα της και στα δικαστήρια και στη δίκη της «Συμμορίας» που είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης των «28» διεκόπη το πρωί της Πέμπτης (12/3) και με δεδομένη την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εκδόθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, τα δικαστήρια αναμένεται να κλείσουν από την Παρασκευή (13/3) και η δίκη είναι άγνωστο πότε θα αρχίσει ξανά.

Η δίκη το πρωί της Πέμπτης επρόκειτο να συνεχιστεί με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αλλά και τις καταθέσεις των Νίκου Γεωργέα και Παντελή Καφέ. Από το προεδρείο άλλωστε, είχε γίνει ανάγνωση των ονομάτων των κατηγορουμένων και ο πρώην προπονητής της Βέροιας ήταν έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις δικηγόρων.

Από την πλευρά του νομικού εκπρόσωπου του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλου όμως, τέθηκε θέμα άμεσης διακοπής. Ο κ. Δημακόπουλος επικαλέστηκε το γεγονός ότι λόγω ηλικίας ανήκει στην ευπαθή ομάδα, και παρά την αντίθετη γνώμη του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, όπως είπε, ζήτησε να διακοπεί η δίκη.

Διαβάστε ακόμη...