Δύο μεγάλες μάχες για τον ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com: Πρώτα στα δικαστήρια και μετά στην άδεια Τούμπα
Πηγή: inpaok.com
Δύο μεγάλες μάχες για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο μεγάλες μάχες τις επόμενες μέρες, η μια εντός και η άλλη εκτός γηπέδων.

Χρονικά την πρώτη μάχη θα τη δώσει αύριο (12/3) στα Δικαστήρια, καθώς το απόγευμα θα εκδικαστεί η έφεση για την υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας.

Οι επιτελείς του Δικέφαλου θεωρούν ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εξετάσει την ουσία του ζητήματος και θα καταρρίψει την αστεία και απαράδεκτη εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία με τις «ευλογίες» του Λευτέρη Αυγενάκη (που λειτουργεί ως φερέφωνο του Ολυμπιακού) προσπάθησε να τυλίξει τον ΠΑΟΚ σε 85 σελίδες χαρτιών με μια κατασκευασμένη θεωρία συνωμοσίας.

Στα όπλα του ασπρόμαυρου νομικού επιτελείου βρίσκεται και η χθεσινή (10/3) απόφαση του Διοικητικού Εφετείου σύμφωνα με την οποία ΔΕΝ είναι δεσμευτική η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Και μετά τη δικαστική μάχη ο ΠΑΟΚ έχει την πρεμιέρα των play-offs με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή (15/3) στην άδεια (λόγω μέτρων κατά του κορωνοϊού) Τούμπα.

Το αγωνιστικό τμήμα προσπαθεί να μένει μακριά από τα εξωαγωνιστικά θέμα και ο Φερέιρα προετοιμάζει την ομάδα έχοντας σημαντικά προβλήματα λόγω τραυματισμών και τιμωριών.

Οι Κρέσπο-Βαρέλα θα είναι απόντες λόγω τραυματισμού. Νοκ άουτ παραμένει και ο Ζαμπά, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος είχε χάσει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους, την προηγούμενη εβδομάδα. Επιπλέον απόντες από την πρεμιέρα των play-offs θα είναι οι Ίνγκασον και Γιαννούλης λόγω καρτών!

Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε την άμυνα του ΠΑΟΚ να ξεκινάει με τους Μιχάι, Μιχαηλίδη, Μάτος και Ροντρίγκο!

Διαβάστε ακόμη...