Οι συζητήσεις με Μάτος και η υπόσχεση Σαββίδη

Από paok24.com:Μπορεί τη φετινή χρονιά οι αυξομειώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ να έχουν επηρεάσει το πρίσμα από το οποίο οι περισσότεροι βλέπουν την ομάδα και τους παίκτες της, ωστόσο η προσφορά του Λέο Μάτος είναι κάτι που δύσκολα αμφισβητείται.
Πηγή: paok24.com
Οι συζητήσεις με Μάτος και η υπόσχεση Σαββίδη

Ο Βραζιλιάνος έχει πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Στην τελευταία ανανέωση συμβαλαίου του Μάτος με τον Δικέφαλο μπήκε όρος σύμφωνα με τον οποίο αν τη φετινή σεζόν ο έμπειρος πλάγιος μπακ φτάσει τις 30 συμμετοχές τότε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα ακόμα ένας χρόνος συμβολαίου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μάτος έχει παίξει 27 παιχνίδια και χρειάζεται ακόμα 3 για να πιάσει το όριο της αυτόματης ανανέωσης έως το καλοκαίρι του 2021.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πριν κάποιες εβδομάδες τόνισε πως βλέπει πολύ διαφορετικά τον Δικέφαλο και θέλει να κάνει μία συζήτηση για το μέλλον του στην ομάδα, ελπίζοντας ότι μπορεί να αποτελεί μέλος της και τα επόμενα χρόνια.

Αυτές οι συζητήσεις προχώρησαν αρκετά, με τις δύο πλευρές να έχουν κοινή γραμμή πλεύσης.

Τα σημεία κλειδιά ήταν η πρόθεση του Μάτος να κάνει ένα νέο τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, κάτι που αποτελεί σημείο διαπραγμάτευσης με την πλευρά του Δικεφάλου.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, με τον Μάτος να μην έχει εκπρόσωπο και να συζητά απευθείας ο ίδιος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε τον Βραζιλιάνο ότι σύντομα θα λυθεί το θέμα του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατά στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι του 2021.

Σε κάθε περίπτωση, με τον Δικέφαλο να ολοκληρώνει την αγωνιστική περίοδο με αρκετές σκέψεις για διαφοροποίηση του πλάνου του ενόψει των επόμενων χρόνων, μένει να φανεί αν το επόμενο χρονικό διάστημα θα επισημοποιηθεί η παραμονή του Μάτος στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...