Χάτσερ : “Θέλω να σωθεί ο ΠΑΟΚ”

Από thessports.gr: Το Περιστέρι βύθισε περισσότερο τον ΠΑΟΚ κερδίζοντας χθες στην Πυλαία, με τον Γουίλ Χάτσερ να μιλά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τη φόρμα της ομάδας του, αλλά και να εκφράζει την επιθυμία να σωθεί ο Δικέφαλος του Βορρά.
Πηγή: thessports.gr
Χάτσερ : “Θέλω να σωθεί ο ΠΑΟΚ”

«Παίξαμε σήμερα (χθες) όπως προσπαθούμε να παίζουμε από την αρχή της σεζόν. Κάναμε καλές προπονήσεις, εσχάτως, όλοι μαζί. Διανύουμε εξαιρετική, πιστεύω, περίοδο στο να είμαστε ενωμένοι, να στηρίζουμε και να αγωνιζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Το λέμε και το κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες και το δείξαμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα, έχουμε τον ίδιο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να κερδίζουμε, άσχετα με το ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Δεν υπάρχει εγωισμός στην ομάδα, είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο χαρακτήρων. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, πράξαμε αυτό που έπρεπε, όλοι βγήκαν μπροστά και έπαιξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λειτούργησε ο καθένας στον ρόλο του και κερδίσαμε!» ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Για την απόδοσή του κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον σύλλογο, σχολίασε: «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους αγαπημένους μου χώρους στην Ευρώπη. Αυτός και το γήπεδο της Παρτίζαν, φυσικά! Μου αρέσει να παίζω εδώ, πέρασα στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια, νιώθω άνετα εδώ. Είναι σαν δεύτερο σπίτι μου, αλλά όταν έρχομαι, φορώντας άλλη φανέλα, θέλω να κερδίζω με την ομάδα μου. Είναι βέβαιο, ωστόσο, με ό,τι συμβαίνει τελευταία με την ομάδα, πως δεν μου αρέσει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω και δεν εύχομαι ο ΠΑΟΚ να είναι σε δύσκολη, όπως είναι στην παρούσα φάση, θέση. Στηρίζω την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα στα επόμενα 6 παιχνίδια στην Α1 και ελπίζω να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία».

Όσο για το αιχμηρό tweet που έκανε όταν ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μπόμπι Μπράουν (λόγω κάποιων οφειλών προς το πρόσωπό του) εξήγησε: «Ήθελα το ποστάρισμά μου να γίνει αντιληπτό, αλλά δεν είχε αρνητικό μήνυμα. Δεν το έκανα γι' αυτό. Ήθελα να συγχαρώ τους ιθύνοντες της ομάδας και αυτό έγραψα, για το ότι μπορούν να κάνουν μεταγραφές, να τους ευχηθώ να έχουν το ποθητό αποτέλεσμα με τους νέους παίκτες, αλλά και να θυμίσω πως δεν πρέπει να ξεχάσουν τους καλαθοσφαιριστές από την περυσινή περίοδο, οι οποίοι βρέθηκαν εδώ, με τις οικογένειές τους και έδωσαν την καρδιά τους για τον ΠΑΟΚ! Νομίζω πως δεν ήταν κακό το tweet μου».

Σε ερώτηση για τη δεύτερη ευρωπαϊκή δοκιμασία του Περιστερίου, για τους «16» του Basketball Champions League, με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, μετά την ήττα στο πρώτο ματς στο Ισραήλ (91-78), ο Χάτσερ απάντησε λέγοντας: «Προφανώς και έχουμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους «8» της διοργάνωσης. Θα είναι τεράστιο επίτευγμα, εφόσον τα καταφέρουμε».

Κατέληξε, επισημαίνοντας: «Επιδίωξή μας είναι να τερματίσουμε την πρώτη τριάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν έπρεπε, εντούτοις, να διαλέξω τι θα ήθελα, τη δεδομένη στιγμή, πιο πολύ, την περαιτέρω ευρωπαϊκή διάκριση ή τις εγχώριες υποχρεώσεις μας, σίγουρα θα επέλεγα να πάω στους τελικούς της Basket League».

Διαβάστε ακόμη...