Το πρόγραμμα των τεσσάρων τελευταίων της βαθμολογίας μέχρι το τέλος

Από allstarbasket.gr: Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ εξακολουθούν να βρίσκονται στη δυσχερέστερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της EKO Basket League, με 5-14 μετά από 19 αγωνιστικές.
Πηγή: allstarbasket.gr
Το πρόγραμμα των τεσσάρων τελευταίων της βαθμολογίας μέχρι το τέλος

Η εκτός έδρας ήττα τους το Σάββατο (29/02) σε Ρόδο για Άρη και Λήμνο για ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ήταν μάλιστα και για τους δύο η δέκατη επί συνόλου δέκα εκτός έδρας αγώνων και μαζί με το Ρέθυμνο (0-9) είναι οι μόνοι που δεν έχουν νικήσει μακριά από το "σπίτι" τους!

Πιο κοντά στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι ο Πανιώνιος (6-13) που λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ, αφού έχασε στην παράταση και μετά η Λάρισα (7-12) που ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Με επτά αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, τα περιθώρια στενεύουν για όλους.

Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν τα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς ο Πανιώνιος, για παράδειγμα, παίζει με τις άλλες τρεις ομάδες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των τεσσάρων ομάδων μέχρι το τέλος.

Aγ.ΠΑΟΚ

5-14

ΑΡΗΣ

5-14

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

6-13

ΛΑΡΙΣΑ

7-12

20ή ΠεριστέριΉφαιστος Λ.Λαύριο*Κολοσσός21η Ρέθυμνο* Περιστέρι*ΠρομηθέαςΉφαιστος Λ.*22η Πανιώνιος ΡέθυμνοΠΑΟΚ*Περιστέρι23η ΑΕΚ* Πανιώνιος*ΆρηςΡέθυμνο*24η Λαύριο ΑΕΚΛάρισα*Πανιώνιος25η Προμηθέας* Λαύριο*Ιωνικός Ν.ΑΕΚ*26η Ηρακλής ΠρομηθέαςΠαναθηναϊκός*Λαύριο

*Με αστερίσκο οι εκτός έδρας αγώνες

Διαβάστε ακόμη...