O Έλεγχος των διεθνών

Από acpaok.gr: Η Εθνική γυναικών αντιμετώπισε το βράδυ της Πέμπτης την αντίστοιχη της Ιρλανδίας από την οποία και έχασε με 1-0 στο Στάδιο Tallaght στο Δουβλίνο.
Πηγή: acpaok.gr
O Έλεγχος των διεθνών

Στην αρχική σύνθεση της γαλανόλευκης έδωσαν ασπρόμαυρη απόχρωση η Παπακωνσταντίνου κάτω απ'τά δοκάρια, στην άμυνα οι Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου και στο κέντρο η Κακαμπούκη. Στο 65ο λεπτό η Βαρδαλή πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Εθνική έπαιξε παθητικά στο πρώτο ημίχρονο με τις Ιρλανδές να επιτίθενται συνεχώς, με τις Γκάτσου και Χατζηγιαννίδου να κάνουν εξαιρετική δουλειά, αποσοβώντας το κίνδυνο για την εστία της Παπακωνσταντίνου, η οποία όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρούσα με σταθερές επεμβάσεις. Η Κακαμπούκη σε όλο το 90λεπτο έδωσε σκληρές μάχες στο κέντρο απέναντι σε πολύ ποιοτικές παίκτριες. Με την είσοδο της Βαρδαλή και της Σαρρή η Εθνική έγινε πιο επιθετική με την αρχηγό του ΠΑΟΚ να συμβάλει στην κυκλοφορία της μπάλας και στην επιθετική ανάπτυξη της γαλανόλευκης.

Ελλάδα (Πριόνας): Παπακωνσταντίνου, Κυνωσίδου (83′ Σπυριδωνίδου), Γκάτσου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Κογγούλη (65′ Σαρρή), Χατζηγιαννίδου, Μωραΐτου (65′ Βαρδαλή), Μάρκου, Χατζηνικολάου, Κοκοβιάδου.

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2020:

Γερμανία: 12 (4)
Ιρλανδία: 10 (4)
Ελλάδα: 4 (4)
Ουκρανία: 0 (3)
Μαυροβούνιο: 0 (3)

Διαβάστε ακόμη...