Κ19: "Κλειδώνει" και τον φετινό τίτλο

Απο paok24.com: Ο Πάμπλο Γκαρσία κι οι παίκτες του ετοιμάζονται για μία ακόμη στέψη
Πηγή: paok24.com
Κ19: "Κλειδώνει" και τον φετινό τίτλο

Ήταν και φέτος η καλύτερη, ήταν και φέτος η πιο δυνατή κι η Κ19 του ΠΑΟΚ, μετράει πλέον αντίστροφα για ένα ακόμη πρωτάθλημα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθεί η εξ αναβολής 15η αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Αθήνα και τη Νέα Σμύρνη, για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο "Δικέφαλος", φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 61 πόντους σε 23 αγώνες, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στη 2η θέση με 54 κι είναι μία... ανάσα από τον τίτλο κι όλα θα ξεκαθαρίσουν αυτό το διήμερο.

Αύριο στις 11:30 το πρωί, οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στην Κρήτη κι αν δεν καταφέρουν να πάρουν το "διπλό" εκεί, ουσιαστικά θα τελειώσουν όλα, με τον ΠΑΟΚ να στέφεται και τυπικά πρωταθλητής.

Το ίδιο θα συμβεί, ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τους Κρητικούς αύριο, απλά με μία... μέρα καθυστέρηση, εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει τη νίκη που θέλει το πρωί της Κυριακής (11:00) τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι απομένουν κι άλλες δύο αγωνιστικές που είχαν αναβληθεί μέσα στη σεζόν, με τον Άρη και τη Λαμία εκτός έδρας για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Διαβάστε ακόμη...