ΠΑΟΚ: Τα ντεσού της συμφωνίας χρηματοδότησης

Απο basketplus.gr: Ήταν το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας πολλών εβδομάδων. Και ήταν αίσιο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα λάβει αημαντικό δάνειο (εξαψήφιο) από την Συναιτεριστική τράπεζα κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία μια αρχική συνεργασία είχε παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου πριν λίγους μήνες.
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Τα ντεσού της συμφωνίας χρηματοδότησης

Τελικά το ντιλ έγινε και το ευχάριστο για το μέλλον της ομάδας, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είναι οτι στην συνεφωνία αποπληρωμής του δανείου δεν υπήρξε καμμιά εκχώρηση μελλοντικών εσόδων.

Πως θα λάβει πίσω τα χρήματα της η τράπεζα; Συμφωνήθηκε να γίνουν κοινές δράσεις (χάπενινγκς στο Παλατάκι και αλλού... πχ) οι οποίες θα αποφέρουν έσοδα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων σταθερά θα κατευθύνεται στη τράπεζα μέχρι την πλήρη αποπληρωμή και φυσικά ένα στάνταρ ποσό κέρδους. Η εισροή ενός τόσου σοβαρού ποσού στα ταμεία της ΚΑΕ εξασφαλίζει οτι δεν θα υπάρξουν άλλες διαρροές, δεν θα κινδυνεύσει άμεσα η ομάδα με καταγγελίες στο ΒΑΤ και ban, ενώ έτσι θα κρατηθεί και ένα ποσό στην άκρη για την εγγυητική του καλοκαιριού με την ελπίδα βέβαια οτι η ομάδα θα μείνει στην Α1.

Τέλος θα πρέπει να τονιστεί ότι με βάση τις ανάγκες για 700-800 χιλ ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, η ΚΑΕ δεν έχει σωθεί ακόμα οικονομικά. Αυτά τα χρήματα όμως μαζί με τα 170 χιλ. ευρώ από την οικογένεια Σαββίδη κλείνουν μεγάλες τρύπες. Τα υπόλοιπα που χρειάζονται, αναζητούνται...

Διαβάστε ακόμη...