Ο δουλευταράς Μιχάι!

«Ο Μιχάι είναι πρωταθλητής δουλειάς, ποτέ δεν υπήρξε μέρα που να μην ήθελε να κάτσει παραπάνω στην προπόνηση», ήταν μία από τις ατάκες του Αμπέλ Φερέιρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 3-2.
Πηγή: inpaok.com
Ο δουλευταράς Μιχάι!

Η αλήθεια είναι πως ο Αλβανός διεθνής κεντρικός αμυντικός από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον Δικέφαλο δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές μετά το τέλος των προπονήσεων, που οι συμπαίκτες του τον πειράζουν και δεν τον αφήνουν να κάτσει επιπλέον στο γήπεδο.

Όπως έλεγε ο ίδιος το καλοκαίρι, θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Ο νεαρός περίμενε εδώ και καιρό υπομονετικά να πάρει το πρώτο του 90 λεπτό και τελικά αυτό ήρθε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αλβανός στόπερ είχε καλή απόδοση και κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να κόψει επιθέσεις των «ερυθρολεύκων».

Στον Μιχάι αρέσει να γράφει τους στόχους του σε χαρτάκια. Το χαρτάκι που έγραφε συμμετοχή σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πλέον έχει σκιστεί και βρίσκεται στον κάλαθο των αχρήστων, το επόμενο χαρτάκι που θέλει να κάνει κομματάκια είναι αυτό που τον θέλει να διεκδικεί θέση βασικού στον ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως λέει στον περίγυρο για αυτό πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά.

Διαβάστε ακόμη...