Καταθέτει έφεση ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται να ασκήσει έφεση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της απόφασης - σκάνδαλο του πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, σύμφωνα με την οποία αφαιρούνται από τον Δικέφαλο επτά βαθμοί!
Πηγή: paok24.com
Καταθέτει έφεση ο ΠΑΟΚ!

Στον ΠΑΟΚ μελετούν το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης που πήρε η πρωτοδίκης Μαρίας Τσαγκιά η οποία δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και απλά επικύρωσε την γνωμάτευση της ΕΕΑ, με την επόμενη κίνηση να είναι η προσφυγή στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αποτελείται από τακτικούς δικαστές.

Από αυτή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει το αυτονόητο, δηλαδή να μπει στην ουσία της όλης υπόθεσης και να εξετάσει από την αρχή όλες τις παραμέτρους του απίστευτου σκανδάλου εις βάρος του Δικεφάλου και να αποφανθεί πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, με όλα να συνηγορούν πως η δικάσιμος θα οριστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά, στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί ούτε στην Επιτροπή Εφέσεων, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα ακολουθήσει προσφυγή στο CAS.

Διαβάστε ακόμη...