Η παραίτηση και η… επόμενη μέρα

Άπό inpaok.com:Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ηττήθηκε από την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 25-27 στο κλειστό της Νεάπολης και αμέσως μετά το παιχνίδι ο (μέχρι πρότινος) προπονητής του Δικεφάλου Αλέξης Παπαβασίλης, έθεσε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από τον «ασπρόμαυρο» ερασιτέχνη.
Πηγή: inpaok.com
Η παραίτηση και η… επόμενη μέρα

Τα πράγματα στο τμήμα χάντμπολ δεν είναι καλά εδώ και καιρό με αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν, να παρουσιάζει μια κακή εικόνα, έχοντας πολλές ήττες από μικρο-μεσαίες ομάδες ακόμα και μέσα στη Νεάπολη.

Βέβαια, μεγάλο ρόλο έχουν παίξει και οι σοβαροί τραυματισμοί τη φετινή σεζόν, όπου στάθηκαν άτυχοι παίκτες οι οποίοι ήταν απαραίτητοι στη φετινή ομάδα, όπως ο αρχηγός Θοδωρής Πετρίδης, ο Στάθης Κεσίδης, ή ο Κώστας Τσεσμετζίδης.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με την Πυλαία, ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης μάζεψε τους αθλητές στο κέντρο του γηπέδου και τους τα... έψαλε για τις εμφανίσεις τους και τα αποτελέσματά τους στους τελευταίους αγώνες.

Στα αποδυτήρια Πετρίδης και Παπαβασίλης τα είπαν, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Ο ΠΑΟΚ πλέον ψάχνεται για τη θέση του προπονητή με τον Γρηγόρη Πετρίδη να έχει προσεγγίσει από το βράδυ της Τετάρτης (4/3) ελεύθερους προπονητές και περιμένει απαντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής να έρθει στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Handball Premier (κάτι το οποίο για την ώρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες).

Στο παιχνίδι της Κυριακής (8/3) κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας ως προπονητής θα είναι ο team manager της ομάδας Κώστας Μίχος, ενώ στον πάγκο θα είναι και ο Γρηγόρης Πετρίδης. Παρ' όλα αυτά ουσιαστικά ο άνθρωπος που θα κοουτσάρει την ομάδα θα είναι ο Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος είναι ήδη προπονητής στις ακαδημίες του Δικεφάλου.

Τέλος, ο Αλέξης Παπαβασίλης θα συνεχίσει να βρίσκεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπως ήταν και πριν παραιτηθεί από την αντρική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...