Τετ α τετ Ιβάν με Φερέιρα

Από inpaok.com: Συνομιλία με τον Αμπέλ Φερέιρα είχε ο διοικητικό ηγέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μετά την ισοπαλία του Δικεφάλου στην Ξάνθη, προκειμένου οι δύο άνδρες να συζητήσουν την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι «ασπρόμαυροι».
Πηγή: inpaok.com
Τετ α τετ Ιβάν με Φερέιρα

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ και άκουσε όλα όσα έχει να του πει ο Αμπέλ Φερέιρα, με τον διοικητικό ηγέτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, να στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό για τη συνέχεια σε Κύπελλο και Play Off, καλώντας τον να φτιάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Αμπέλ Φερέιρα, σημείωσε στον Ιβάν Σαββίδη ότι όλοι έχουν ευθύνες για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, αλλά και ότι θα γίνει προσπάθεια από το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου για να διορθωθεί η κατάσταση και να βγει στον αγωνιστικό χώρο το ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Ο Αμπέλ Φερέιρα στην συνομιλία του με τον Ιβάν Σαββίδη, τόνισε ότι η αρχή της αλλαγής της εικόνα τους ΠΑΟΚ θα γίνει από την Τετάρτη και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου να στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό τονίζοντας του ότι πρέπει να φτιάξει άμεσα την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...