Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Στην πρωτεύουσα ταξιδεύει το τμήμα χάντμπολ ανδρών, το οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 13:00, τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Πηγή: acpaok.gr
Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο, στις εναπομείνασες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας.

Ο Αλέξης Παπαβασίλης πέρα τα προβλήματα των Ιωαννίδη, Κεσίδη, Τσεσμετζίδη, Πετρίδη και Παπαβασίλη, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε και μέσω της κρατικής τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα από το κανάλι «ΕΡΤSports HD»,

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, ο Απόστολος Παλάσκας δήλωσε:

«Έρχεται μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών, έχουμε τρία απαιτητικά παιχνίδι μπροστά μας. Αυτό που κοιτάμε είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι να περάσει, 60 λεπτά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε ότι μας αξίζει από το παιχνίδι».

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020
18η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»
13:00, Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ (ΕΡΤSports HD και LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...