Στη Μίκρα κόντρα στον Άρη

Ο ΠΑΟΚ θα "φιλοξενηθεί" από τον Άρη στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
Στη Μίκρα κόντρα στον Άρη

Μετά και την ιστορική πρόκριση στο Final 4 του κυπέλλου, η ομάδα του δικεφάλου καλείται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον Άρη, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας στο πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στη μεγάλη κατηγορία. Στην προηγούμενη αναμέτρηση το σύνολο του Γιάννη Τσαϊρέλη επικράτησε στο τάι μπρέικ (23-25, 25-21, 26-28, 25-23, 9-15), στην έβδομη αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 33 πόντους (10 νίκες-7 ήττες) ενώ ο Άρης στην έβδομη με 27 πόντους (9 νίκες-8 ήττες).

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του δικεφάλου, δεν υπάρχουν, και η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (01/03).

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η πασαδόρος της ομάδας, Καρολίνα Αλμπουκέρκι, δήλωσε:

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες της πόλης. θα παίξουμε για τη νίκη, ώστε να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους πόντους, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση».

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Τσάκωνας
Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδης, Γραμματεία: Τσιλιγκού

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 01 Μαρτίου 2020 στις 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας.

πηγή: paokvolley.gr

Διαβάστε ακόμη...