Όταν έκανε την Ξάνθη… Τούμπα (video)

Από inpaok.com:Στροφή στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι την Ξάνθη (1/3 – 19:00).
Πηγή: inpaok.com
Όταν έκανε την Ξάνθη… Τούμπα (video)

Την περασμένη χρονιά, όπου ο Δικέφαλος στέφθηκε αήττητος πρωταθλητής και νταμπλούχος, πέρασε σχετικά εύκολα από την ακριτική πόλη, κερδίζοντας με 1-2. Το αξιοσημείωτο του αγώνα, είναι ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο από φίλους των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι είχαν κατακλείσει τα «πηγάδια», κάνοντάς τα μία μικρή... Τούμπα.

Στο αγωνιστικό η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα στο 33′, με τον Ενρίκε να διπλασιάζει τα τέρματα του ΠΑΟΚ στο 67′. Η Ξάνθη μείωσε στο 85′ με τον Αλμέιδα, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Γήπεδο: "Xanthi Arena"

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών)

4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς, Καντά (64′ Κάστρο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μελιόπουλος (72′ Μπρίτο), Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Αμορίμ (78′ Σαρπόνγκ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (87′ Μίσιτς), Ζαμπά (63′ Γιαννούλης), Ενρίκε, Σβιντέρσκι (66′ Άκπομ).

Γκολ: 85′ Αλμέιδα/33′ Ολιβέιρα, 67′ Ενρίκε

Κίτρινες: 6′ Αλμέιδα, 73′ Ντε Αμορίμ, 90′ Κασάδο/83′ Ολιβέιρα

Κόκκινες:

Θυμηθείτε τον αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...