«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα!»

Από inpaok.com: Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κορονοϊό, λόγω της καταγωγής του από την Ιταλία, αλλά και στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα!»

Ο Ιταλός σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έξαρση του κορονoϊού:

«Η κατάσταση έχει βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κοροναϊός είναι επικίνδυνος, αλλά δεν είναι θανατηφόρος. Είναι σοβαρός ιός κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες. Διαπιστώνω πανικό στον κόσμο. Μαθαίνω ότι τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ελλάδα τα σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει, όμως δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεται ο κόσμος έτσι. Σημαντικό να προφυλασσόμαστε, αλλά όχι να τρελαινόμαστε».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να καλύψει το -5 από τον Ολυμπιακό:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό ρόστερ με ποιότητα έχει δημιουργήσει καλή ομάδα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι σε φοβερή κατάσταση κι αυτό φάνηκε από το διπλό που έκανε στην Άρσεναλ. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε τη μάχη την προηγούμενη Κυριακή στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα, αλλά όχι τον πόλεμο. ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει το έδαφος στα Play Off και να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, αλλά και να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Κάθε παίκτης χαίρεται να αγωνίζεται σε τέτοια ντέρμπι. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει οργανωθεί και έχει νοοτροπία νικητή κι αυτό φαίνεται στους τίτλους που έχει πάρει».

Διαβάστε ακόμη...