«Να τα δώσουμε όλα για το κύπελλο!»

Από inpaok.com: Στο INPAOK μίλησε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Εύα Χαντάβα, όπου αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά των «ασπρόμαυρων» στη Volley League, στο Final-4 του κυπέλλου αλλά και τον κόσμο της ομάδας που χρειάζεται το τμήμα δίπλα του.
Πηγή: inpaok.com
«Να τα δώσουμε όλα για το κύπελλο!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ και αν ανταποκρίνεται στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα: «Η ομάδα δεν έπαιξε πολύ καλά στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να παλεύει να μπει στην τετράδα. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο στην πέμπτη θέση, ενώ θέλαμε να είμαστε στην τέταρτη.

Στον δεύτερο γύρο κάναμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, και πλέον είμαστε τέταρτες. Από εδώ και πέρα η ομάδα ελπίζω να είναι πιο δυνατή στα επόμενα ματς γιατί πλέον γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδος στα play-off».

Αν προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει ένα ντέρμπι, και πόσο μπορεί αυτό να επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Final-4 κυπέλλου: «Σίγουρα με προβληματίζει ότι έχουμε κερδίσει μόνο τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα φτιάχτηκε για περισσότερα πράγματα, μπορούμε να πετύχουμε πιο πολλά, και θεωρώ ότι αυτός ο προβληματισμός θα μπει και στο κομμάτι των αγώνων, ώστε να έχουμε παραπάνω εγωισμό.

Προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου αυτό στο Final-4 του κυπέλλου, πάμε για τη νίκη, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο στόχος είναι να μπούμε αρχικά στην τετράδα, και από εκεί και πέρα τα play-off θα είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, οπότε όλα θα είναι διαφορετικά. Στα play-off πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε ότι μπορούμε».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, σε μία έδρα όπου παίζουμε και εμείς αλλά τώρα θα υπάρχουν φίλαθλοι της άλλης ομάδας. Πρέπει να είμαστε έτοιμες για να αντεπεξέλθουμε και να πάρουμε τη νίκη, καθώς οι διώκτες μας είναι κοντά στην βαθμολογία και κάθε απώλεια πόντων κοστίζει».

Για την πρόκριση απέναντι στην Θέτιδα και το γεγονός ότι μόλις πάτησε «γκάζι» ο ΠΑΟΚ κρίθηκε άνετα η νίκη: «Μπήκαμε πολύ μουδιασμένα στο πρώτο σετ, δεν το πίστευα ότι χάναμε έτσι, στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και ήρθε η νίκη. Δεν θα το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, ότι παίξαμε τόσο νωρίς, αλλά ήταν κάτι ασυνήθιστο για εμάς, θα πρέπει να μπαίνουμε πιο δυναμικά στα παιχνίδια και να μην χαρίζουμε σετ στους αντιπάλους μας».

Αν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στον ημιτελικό του Final-4: «Αυτή τη στιγμή το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά από την στιγμή που πας στο Final-4 στόχος είναι να κερδίσεις δύο παιχνίδια ώστε να κατακτήσεις το τρόπαιο. Σίγουρα μία πιο βατή κλήρωση θα ήταν το ιδανικό, χωρίς να θέλω να μειώσω τις άλλες ομάδες, αλλά προσωπικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση».

Για τις μεταδόσεις του Α.Σ. ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι προβάλλονται τόσο αυτές αλλά και το άθλημα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που κάνει και δείχνει τα παιχνίδια μας μέσω Live Stream από το Youtube, είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς αλλά και το άθλημα να βλέπει ο κόσμος ωραία παιχνίδια. Είναι λυπηρό που η δημόσια τηλεόραση δεν έχει δείξει σχεδόν καθόλου φέτος γυναικείο βόλεϊ, το οποίο είναι το νούμερο ένα στην Ελλάδα από γυναικεία αθλήματα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Όπου και να γίνει το Final-4, θα ήταν πολύ μεγάλη μας χαρά να δούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει να μας στηρίξει, γιατί η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική και μας δίνει δύναμη ώστε να αγωνιζόμαστε ακόμη καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη...