«Δεν είναι ίδιος ο ΠΑΟΚ με πέρυσι»

Από inpaok.com : Ο Σλάτζαν Σπάσιτς μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στα αίτια που έφεραν την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-1) στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή (23/2) αλλά και στη συνέχεια.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν είναι ίδιος ο ΠΑΟΚ με πέρυσι»

Αρχικά είπε: «Δεν περίμενα να χάσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα, καθώς πλέον βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Βέβαια, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει δρόμο ακόμα το Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρόστερ και αν παρουσιαστεί όπως πρέπει μπορεί να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος. Στο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ δεν είχε ένταση, κάτι που είχε ο Ολυμπιακός και έτσι κατάφερε να φύγει με το διπλό. Αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα δεν έχει τη σταθερότητα που είχε την περσινή σεζόν, βλέπω παίκτες κουρασμένους, βλέπω τον Μπίσεσβαρ και τον Ελ Καντουρί να μην θυμίζουν σε τίποτα τους ποδοσφαιριστές που ξέραμε. Πρέπει όλοι να καταλάβουν που βρίσκονται. Είμαστε καλή ομάδα όμως αυτό θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν κρατάει επαφές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στην καρδιά μου. Δεν χάνω σχεδόν κανένα παιχνίδι της ομάδας. Συνεχίζω να κρατάω επαφές με ανθρώπους του Δικεφάλου, όπως τους Πουρλιοτόπουλο, Καρυπίδη και Γεωργιάδη».

Ο Σπάσιτς μίλησε για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα: «Ανέλαβα τιμ μάνατζερ στη Σουντούριτσα, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας. Βρισκόμαστε στη μέση της βαθμολογίας και προερχόμαστε από ένα σημαντικό διπλό. Είμαστε μια ομάδα νεανική και στόχος μας είναι να αναδείξουμε ταλέντα. Ο πρόεδρος είναι φίλος μου και δεν θα μπορούσα να του αρνηθώ την πρόταση που μου έκανε και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κι αν το κερδίσουμε θα είμαστε καλά».

Διαβάστε ακόμη...