ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αυτόν πήγε να “φάει” ο Ολυμπιακός μετά την Τούμπα!

Aπό sfina.gr: Αυτό που συνέβη την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, με το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ…
Πηγή: sfina.gr
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αυτόν πήγε να “φάει” ο Ολυμπιακός μετά την Τούμπα!

δεν μπορεί να το ξεπεράσει η “αυλή” του Μαρινάκη και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, γι αυτό και έκαναν μια προσπάθεια -πολύ μεγάλη- να “φάνε” έναν πολύ καλό Αστυνομικό, που είναι υπεύθυνος στο γραφείο της Αθλητικής βίας στη Θεσσαλονίκη, τον κ. Χρυσόπουλο!

Είναι ο προϊστάμενος της υποδιευθύνσης Αθλητικής βίας στη Θεσσαλονίκη, που κάνει μάλιστα πολύ καλά τη δουλειά του και ο Μαρινάκης μαζί με την “αυλή” του έκαναν προσπάθεια να τον “φάνε” επειδή δεν κατέβηκε το πανό από τις θύρες 5-6, αλλά και εκείνο με το πλοίο από τη “θύρα 4”.

 

Σε καμία περίπτωση βέβαια, δεν θα μπορούσε αστυνομικός να πάει στη θύρα 5 και να κατεβάσει το πανό, έτσι όπως ήταν ο κόσμος την περασμένη Κυριακή, παρ΄ όλα αυτά, όσοι πιστεύουν ότι Κυβερνούν την Ελλάδα, νομίζουν ότι μπορούν να διώχνουν τον κάθε Αστυνομικό.

Φυσικά ο Χρυσόπουλος έμεινε στη θέση του και η “αυλή” του Μαρινάκη θα πρέπει να τα έβαψε μαύρα! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έγινε καμία παρέμβαση από τον ΠΑΟΚ ή τον Ιβάν Σαββίδη για να παραμείνει στη θέση του ο κ. Χρυσόπουλος, αλλά από τους συναδέλφους του και μόνο, οι οποίοι εκτιμούν τη δουλειά του και ξέρουν την προσπάθεια που κάνει για να μην έχουμε μπερδέματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ας κάνουν παρέμβαση τα τσιράκια του ερυθρόλευκου προέδρου στον Πειραιά και στην Αθήνα, όχι στη Θεσσαλονίκη…

Διαβάστε ακόμη...