«Για τη νίκη με Ολυμπιακό!»

Από inpaok.com:Ο παίκτης της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αποστόλου μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, για τους σοβαρούς τραυματισμούς φέτος στο τμήμα, για το ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό, για την βαθμολογική θέση του τμήματος, για τις μεταδόσεις του ΑΣ, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Για τη νίκη με Ολυμπιακό!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας: «Ήταν σχετικά μια πολύ εύκολη νίκη. Ο Φίλιππος είχε απουσίες και εμείς βέβαια παίξαμε με πολλές αλλαγές, δοκιμάσαμε και καινούρια πράγματα και καινούρια παιδιά, τα οποία μπόρεσαν και αντεπεξήλθαν στις συνθήκες του παιχνιδιού. Από κει και πέρα κοιτάμε μπροστά για αυτή την εβδομάδα, παίζουμε με τον Ολυμπιακό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και στις προπονήσεις, αλλά και στο τεχνικό και τακτικό κομμάτι, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τους τραυματισμούς και αν θεωρεί πως υπάρχει κάποια... κατάρα: «Σίγουρα δεν πιστεύω στις κατάρες. Για μένα όλα ξεκινάνε από τις προπονήσεις και την χημεία μεταξύ προπονητών και παικτών, τώρα αν λείπει κάτι σε αυτά σίγουρα θα πρέπει να το κοιτάξουμε να το διορθώσουμε, γιατί όσο πιο δεμένη είναι η ομάδα, τόσο πιο εύκολα βγάζεις και ένα πιο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι οδηγός η εμφάνιση στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ναι και θεωρώ ότι πάλι θα είναι ένα ντέρμπι, θα έχει σίγουρα παρόμοια κατάληξη και το σκορ θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια πάνω-κάτω . Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν σκεφτόμαστε τα αρνητικά σκορ που είχαμε, πηγαίνουμε σίγουρα για τη νίκη και να πάρουμε τους δύο βαθμούς».

Για την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ: «Κυνηγάμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, ώστε να μπούμε και στα Play-Off με μια υψηλή θέση και σίγουρα ο στόχος είναι η τριάδα πιο πολύ και όχι η τετράδα».

Για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και για τους οπαδούς και για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος μπορεί να ενημερώνετε και να παρακολουθεί τα παιχνίδια μας και είναι πραγματικό ένα μεγάλο βήμα και για το ίδιο το άθλημα».

Για τον κόσμο: «Το να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο αποτελεί στοίχημα για εμάς και οι μεταδόσεις του ΑΣ είναι ένα έξτρα κίνητρο να το κάνουμε πραγματικότητα κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που χάσαμε τον κόσμο οι μεταδόσεις είναι ένα μέσο, ώστε να τον ξανά φέρουμε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...