«Τα πλοκάμια του Μαρινάκη αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας»

Από sdna.gr : Στην «αντεπίθεση» ο ΠΑΟΚ μετά την απόρριψη της προσωρινής διαταγής από το ΣτΕ. Για διαδικασίες που φέρνουν αναμνήσεις από τις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ του Αυγενάκη και για πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνουν λόγο οι Θεσσαλονικείς.
Πηγή: sdna.gr
«Τα πλοκάμια του Μαρινάκη αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, o εισηγητής του Συμβουλίου της Επικρατείας αντικαταστάθηκε και 24 ώρες αργότερα, απορρίφθηκε η αίτηση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για προσωρινή διαταγή στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, με τους Θεσσαλονικείς να σημειώνουν χαρακτηριστικά πως: «Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει.

Ο εισηγητής της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΣτΕ, ο οποίος είχε ορισθεί την Παρασκευή 21/2 αντικαταστάθηκε αιφνίδια χθες Τρίτη 25/2. Και- ω του θαύματος- σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής».

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πρόκειται ξεκάθαρα για μια... διαδικασία που παραπέμπει στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον- χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο, όπως τονίζουν μεταξύ άλλων.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως: «Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;)».

Φυσικά, όπως σημειώνουν, οι σημερινές εξελίξεις δεν θα βάλουν φρένο στην απόφασή τους να οδηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση: «Προφανώς η- ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει». 

Διαβάστε ακόμη...