«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ψυχραιμία»

Από inpaok.com: Ο Νίκος Ουσταμπασίδης μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σχολίασε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στις ευθύνες του Αμπέλ Φερέιρα για τα αγωνιστικά προβλήματα του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ψυχραιμία»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά έως τώρα στην ειδική βαθμολογία των ντέρμπι είπε: «Είναι ένα στοιχείο που δείχνει τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει κυριαρχικό ρόλο στο παιχνίδι και ειδικά στα ντέρμπι. Χθες είδαμε μοιρασμένα ποσοστά κατοχής. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει πιεστικός. Υπάρχει πρόβλημα και στη δημιουργία. Εκτελεστής υπάρχει μεν, ο Σφιντέρσκι, όμως λείπουν τα γκολ από παίκτες που ερχόταν από πίσω».

Για το ποιος έχει την ευθύνη για τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο προπονητής. Έχει μερίδιο ευθύνης και πιστεύω κάνει κι αυτός την αυτοκριτική του. Φέτος ο ΠΑΟΚ κατέβηκε το Πρωτάθλημα με τον τίτλο του πρωταθλητή. Δεν κυνηγά το Πρωτάθλημα όπως πέρσι και τα προηγούμενα χρόνια, είναι ο ίδιος πρωταθλητής. Πρέπει να μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτόν τον τίτλο. Δυστυχώς, αυτό που φαίνεται είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει την εικόνα του: «Η ενδεδειγμένη λύση δεν είναι να αλλάξει τον προπονητή αυτήν την περίοδο. Δεν έχει χαθεί κάτι. Αυτό που πρέπει να διακρίνει τις ομάδες είναι η ψυχραιμία. Και ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν. Χρειάζεται ψυχραιμία λοιπόν και όχι πανικός».

Διαβάστε ακόμη...