Ασπίδα Σαββίδη σε Φερέιρα: «Απόλυτη στήριξη στον προπονητή»!

Από sdna.gr: Μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης, κάνοντας σαφές πως στηρίζουν τον Αμπέλ Φερέιρα, ζητώντας από τον κόσμο του Δικεφάλου να κάνει υπομονή.
Πηγή: sdna.gr
Ασπίδα Σαββίδη σε Φερέιρα: «Απόλυτη στήριξη στον προπονητή»!

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο ντέρμπι της Τούμπας και η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό έχει ανοίξει -πλέον- στους πέντε βαθμούς. Σαφώς, το αρνητικό αποτέλεσμα για τους «ασπρόμαυρους» δεν συνιστά... λευκή πετσέτα δεδομένου πως έχουν μπροστά τους και τα playoffs.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Σαββίδης αντιλαμβανόμενος πως ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό του ενόψει της συνέχειας, έστειλε μήνυμα ανασύνταξης, κάνοντας σαφές πως στηρίζουν πλήρως τον Αμπέλ Φερέιρα. Για τους ανθρώπους του Δικεφάλου το βασικό είναι όλα και όλοι να κρίνονται στο γήπεδο, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο νίκες. Το σημαντικό για εκείνους να διαχειρίζονται σωστά τις ήττες και κάθε στραβοπάτημα να τους δίνει κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Υπομονή. Στηρίζουμε πλήρως τον προπονητή!! Είναι η πρώτη φορά που δουλεύει εκτός Πορτογαλίας. Υπομονή. Είναι ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάνεις, κάποιες άλλες κερδίζεις. Ο κόσμος στην Ελλάδα πρέπει να μάθει και να χάνει. Πρώτα απ΄όλα στηρίζω τον προπονητή».

Διαβάστε ακόμη...