«Αισιόδοξος αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος Grexit»

Aπό paok24.com: Ο πρόεδρος της UEFA, συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και όχι μόνο, ενώ σήμερα, έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτσάκη.
Πηγή: paok24.com
«Αισιόδοξος αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος Grexit»

Ο κ. Τσέφεριν, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη χθεσινή του συνάντηση στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε αρχικά...

«Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση. Μιλήσαμε για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη συζήτηση με την κυβέρνηση. Συζητήσαμε για μη κυβερνητικές επεμβάσεις, τις οποίες ούτε η κυβέρνηση επιθυμεί, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθεια της. Πιστεύω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τη συνάντηση η κατάσταση θα βελτιωθεί και η Ελλάδα θα είναι σε κατάσταση όπως το 2004, όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Όσο για τον κίνδυνο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; «Δε μου αρέσει αυτή η έκφραση, γιατί έχει αρνητική έννοια, αλλά θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτός ο κίνδυνος πάντα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί, αλλά η κάθε πλευρά πρέπει να κάνει τη δουλειά της» ήταν η απάντηση του προέδρου της UEFA.

Διαβάστε ακόμη...