«Χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο Γιόσιπ Μίσιτς μιλά για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον Δικέφαλο
Πηγή: inpaok.com
«Χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ!»

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Δικέφαλος ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Γιόσιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον έκανε δικό του.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν πως θα πληρώσουν τα 2 εκατομμύρια 250 χιλιάδες ευρώ στον πορτογαλικό σύλλογο και έκαναν δικό τους τον Κροάτη μέσο.

Ο Μίσιτς περίμενε πως και πως να υπογράψει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αφού δεν ήθελε ούτε να σκέφτεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού η επίθεση των οπαδών της εν λόγω ομάδας στους παίκτες τον έχει σημαδέψει για τα καλά.

Μετά τις υπογραφές και την επισημοποίηση της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον Κροάτη για την επόμενη τριετία, το INPAOK επικοινώνησε με τον Κροάτη μέσο και του ζήτησε να κάνει ένα σχόλιο, με τον 25χρονο μέσο να δέχεται να μιλήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόσιπ Μίσιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Περίμενα με ανυπομονησία αυτή την ημέρα και πλέον νιώθω ήρεμος και μπορώ να συγκεντρωθώ 100% στο ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως όταν ερχόμουν πέρυσι στον Γενάρη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ δεν περίμενα πως θα υπέγραφα συμβόλαιο, που θα με κρατούσε για χρόνια στην ομάδα, είμαι πραγματικά χαρούμενος!»

Διαβάστε ακόμη...